cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2010 KURTLAR VADİSİ PUSU 90 BÖLÜM İZLE KURTLAR VADİSİ 13 MAYIS İZLE

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
İki dakika güncel haber merkezi

Kurtlar vadisi pusu 90.bölüm  13 mayıs izle

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 90. bölüm 13 mayıs 2010 perşembe günü star tv ekranlarında  olacak.rafist.com”>.Kurtlar vadisi pusu saat 20.rafist.com”>.00  de özeti ve saat  21.rafist.com”>.45 ten itibaren yeni bölümü ekranlara geliyor.rafist.com”>.www.aymoli.com . Kurtlar Vadisi Pusu’nun 90yeni bölümünde de heyecan sürmeye devam ediyor90 yeni bölümünü buradan canlı olarak izleyebilirsiniz.Kvp Pusu da bu hafta şu sorulara yanıt arayacağız.

-İskender, kendisini kimin sattığını öğrenebilecek mi?

-Polat, kendisiyle görüşmek isteyen İnci’den ne isteyecek? İskender, İnci’nin Polat’la görüştüğünü öğrenince ne yapacak?

-Memati’yi İskender’in tuzağına düşürmek isteyen Zaza, nerede pusu kuracak? Baskına Abdülhey’i de alarak giden Memati, Zaza’nın tuzağından nasıl kurtulacak?

-Örgütün yeni lideri, Zaza’dan istediğini alabilmek için kiminle görüşecek? Zaza, kadının isteklerini bu kez kabul edecek mi?
-Polat ve adamlarını ele geçirmek için elindeki son kozu kullanmaya karar veren İskender, kendi pususuna mı düşecek? İskender’i yakalamaya çok yaklaşan Polat Alemdar’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

-Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 13 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında olacak

Bu yazı toplamda 1374, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum