cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Çilek’ten YurtDışında Büyük Atak

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

ÇİLEK Mobilya, önümüzdeki yıl yurt dışında yaklaşık 50 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor. Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, 66 ülkede 444 mağazaya ulaştıklarını belirterek, bu m ...


Tarih 20 Kasım 2010 – 16:37
Okunma:
Paylaş:



ÇİLEK Mobilya, önümüzdeki yıl yurt dışında yaklaşık 50 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor. Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, 66 ülkede 444 mağazaya ulaştıklarını belirterek, bu mağazaları öncelikle mevcut mağazalarının bulunduğu ülkeler, Çin ve Singapur gibi Uzakdoğu ülkelerinde düşündüklerini söyledi.

En son Macaristan Budapeşte, Dubai, Amsterdam, Kazakistan Han Çadırı ve Ukrayna Odessa’da mağazalar açtıklarını hatırlatan Çilek, şu anda yurt dışında 294 mağazalarının bulunduğunu ifade etti. Komşu ülkelerin de kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Çilek, şunları söyledi: “Krizin etkilerini yoğun olarak hisseden Yunanistan’da yatırıma aralıksız devam ediyoruz. Yunanistan’da bulunan 13 mağazamıza kampanya, yeni ürün ve reklam desteğinde bulunduk, iletişime ağırlık verdik. Pek çok dünya markasının krizden etkilenerek geri çekildiği Yunanistan’da satışlarımızı yüzde 20 arttırdık. Bu yılı 200 milyon TL’lik bir perakende ciro ile kapatmayı planlıyoruz. Amacımız ihracat oranımızı yüzde 90’lara çıkarmak.

Çilek’ten YurtDışında Büyük Atak
Source:http://www.borsarti.com/cilekten-yurtdisinda-buyuk-atak.html

Bu yazı toplamda 1230, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum