cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ekonomi 200 Bin Kişiye Yeni İş İmkanı

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
İnternette her türlü bilgiye tam destek. Ekonomi Desteği haberleri. – 200 bin işsize iş sağlanacak, istihdam düzenlemelerinden 400 bin kişi yararlanacak.
– İstihdamla ilgili maddelerin devlete maliyeti 1.5 milyar olacak.
– Dizi film oyuncuları, sanatçılar, sporcular , taksi ve kamyon şoförleri başta olmak üzere geçici tarım işçileri ve geçici işçiler emekli olmak için 30 gün yerine 17 gün emeklilik primi yatırmaları yeterli olacak.
– Yeşil kartlılara 3 kere iş teklif edilecek. İşi kabul etmezlerse kartları iptal edilecek.
– İş bulup başlayan yeşil kartlının kartı, ‘askıya alınacak’. Yeniden işsiz kalırsa kartı otamatik olarak aktif hale gelecek.
– Üniversite öğrencisi iken öğrenim kredisi ve harcı alan ancak mezun olduktan sonra bu borcu ödemeyen 1 milyon kişinin, 1.5 milyarlık borcu yeniden yapılanacak.
– Bağ-Kur’luların daha önceki dönemlerde Emekli Sandığı veya SSK’dan yatırdıkları sağlık primleri de Bağ-Kur’luluk süresine ilave edilecek.
– Belediyeler, yerini değiştirdikleri işçiler için 5 yıl boyunca yerlerine eleman alamayacaklar. O işle ilgili hizmet satın alamayacaklar. Böylece belediyelerin siyasi amaçlı yer değiştirmelerinin önüne geçilecek. Ekonomi 200 Bin Kişiye Yeni İş İmkanı
Source:http://www.borsarti.com/200-bin-kisiye-yeni-is-imkani-2.html

Bu yazı toplamda 1713, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum