cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Konut kredilerinde yeni yıl indirimi sürüyor

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Kredi pazarında yaşanan genişlemeden payını alan konut kredileri, yıl sonu kampanyaları ile birlikte inanılmaz indirimlerle tüketiciye sunuluyor. Kasım ayında yüzde 13.14 olarak gözlenen ortalama yıllık maliyet oranı, bankaların internet kanallarına yaptığı özel indirimlerle beraber yüzde 11.77 seviyelerine kadar düşmüş durumda.

Aralık ayında 120 ay vade, 100.000 TL için en düşük maliyet oranı yüzde 10.78, en yüksek maliyet oranı yüzde 13.60 olarak gözüküyor.

Konut finansmanı için iyi bir kredi kampanyası bekleyenler için yılbaşı kredi kampanyalarından faydalanmaları öneriliyor.

Ancak gayrimenkul fiyatlarına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü kredilerin ucuzlaması ile birlikte pazarda emlak değerlerinin de artması bekleniyor.

Bankaların kredi rekabeti

Finansal ürün ve kredi karşılaştırma portalı Finzoom Türkiye’nin analizine göre, bankalar aralık ayında da kredi kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçen ay tüketicinin beğenisine sunulan ‘Kurban Bayramı kredileri’ yerini ‘yılbaşı kredileri’ne bıraktı.

Rekabetin sonucu olarak, bazı ürünlerde faiz oranlarının, bazı ürünlerde de masrafların düşmesi tüketici kredileri maliyet oranını aşağıya çekerek son dönemlerdeki en uygun faizoranları olarak gözüküyor

Bu yazı toplamda 1379, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum