cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


20.11.2010 Kılıçdaroğlu, Siverekliler’e söz verdi

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi
Karşılanması sırasında yoğun ilgi gören Kılıçdaroğlu, ilçe merkezinde halka hitap etti. Siyaseti halk için yaptıklarını söyleyen ve Sivas’ın ötesine geçilmemesi yönündeki eleştirileri; ‘Dün Paris’teydik bugün Siverek’teyiz’ diyerek karşılık veren Kılıçdaroğlu, il olma mücadelesi veren Siverek’e iktidarlarında il olma sözü verdi.

Konuşmasının ardından DP’li Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı da makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada da CHP’nin iktidarında Siverek’in yanı sıra Konya’nın Ereğli ve Seydişehir ilçelerini de il yapacaklarına söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 15.00 sıralarında beraberinde Genel Başkan Yardımcısı , Hürşit Güneş, Mesut Değer ve uzun araç konvoyu ile ‘dan Siverek’e geldi. İlçe girişinde kalabalık partili grubu tarafından, davul-zurna ve zılgıtlar eşliğinde ‘Başbakan Kemal’ sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, parti otobüsünden inerek kalabalıkla tokalaştı.

Kılıçdaroğlu, burada gelişi öncesi kadınların kullandığı ve ellerinde çeşitli dövizler ile 3 traktör römorkunu dolduran kadınlar ile de tokalaştı. Bir süre burada vatandaşlarla tokalaşan Kılıçdaroğlu, yeniden parti otobüsüne binip, camından vatandaşları el sallayarak selamlayıp ilçe merkezine geçti.

ESNAFLA ÇAY İÇTİ

Beraberinde uzun konvoy eşliğinde Hasan Çelebi Mahallesi’ne gelen Kılıçdaroğlu, burada otobüsten inerek esnafla tokalaştı. Daha sonra ilçenin meşhur Meydan Kahvesi’ne gelen Kılıçdaroğlu, burada beraberindeki partili yöneticiler ile çay içip, etrafını dolduran kalabalık ile bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu’na, çay sohbeti sırasında vatandaşlar 107 bin nüfuslu Siverek’in il olmasını beklediklerini ifade etti. Bir süre burada sohbet eden Kılıçdaroğlu yeniden güçlükle ilerleyip bindiği otobüs ile Siverek Belediyesi’nin önünde kendisini bekleyen yaklaşık 500 kişilik kalabalığa hitap etti.

Parti otobüsünün üzerinde kalabalığa konuşan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Sivas’ın ötesine geçilmemesi ile ilgili eleştirilere, ‘Dün Paris’teydik, bugün Siverek’teyiz’ sözleriyle karşılık verdi. Siyaseti halka hizmet için yaptıklarını ve bu yolda yapacakları çalışmalara destek verilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Sivas’ın ötesine gidemiyorsunuz diyorlar. İşte geldik. Allah aşkına biz sizlerle dostuz. Biz başka ülkenin insanı değiliz, siz başka ülkenin insanı değilsiniz, hepimiz biriz. Bu ülkede bağımsızlık savaşını birlikte verdik, dedelerimiz birlikte yatıyor. Bizim yapacağımız şey birlik ve beraberliğimizi böldürmemek olacaktır. Elbette sorunlar var, sizin her türlü sorununuz benim başımın üstüne. Sizin sorununuzu çözmek benim temel işim. Biz bu yola halk için çıktık. Dün Paris’teydik, bugün Siverek’teyiz. Hepiniz Siverek’in il olması için mücadele ediyorsunuz. Geçmişte sizin il olma hakkınızı elinden aldılar, o hakkı yeniden sizler alacaksınız. Sizlere söz veriyorum, memur Kemal,Kemal, işçi Kemal, Siverekli, İstanbullu İzmirli Kemal sözü veriyorum. İl olacaksınız, yeniden il olacaksınız. Benim tek umudum sizsiniz, yetki verin Türkiye’yi çağdaş uygarlığa taşıyalım. Biz siyasette zenginleşmeyeceğiz, halk için siyaset yapacağız. Bizim siyasette anlayışımız halka hizmettir. Halka hizmet, hakka hizmet, adalete hizmet, özgürlüğe, insana hizmet etmektir. Benim görevim budur ve size hizmet benim için onurlu bir görevdir.

3 İLÇEYE İL SÖZÜ VERDİM

Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasının ardından başkanlığını DP’li Ali Murat Bucak’ın yaptığı Siverek Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada kendisine ikram edilen nar suyunu içen Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın da il olma yönündeki ifadeleri üzerine, “İktidarımızda Siverek il olacaktır” dedi. Kılıçdaroğlu, gazetecilerin farklı ilçeler için aynı düşüncelere sahip olup olmadığı yönündeki sorusuna da, “Ben şu ana kadar 3 ilçeye il olma sözü verdim. Konya’nın Ereğli ve Seydişehir ilçeleri ile Siverek’i iktidarımızda il yapma konusunda halkımıza söz verdim” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, belediye ziyaretinin ardından Hilvan İlçesi’ne hareket etti.

ŞAŞIRTAN PANKART

Öte yandan Siverek’e gelenler, ilçenin değişik yerlerine asılı olan ‘Siverek’e Hoş geldiniz.İlçe Başkanı Zülfikar İzol’ yazılı pankartı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.Şanlıurfa Milletvekili olan Zülfikar İzol ismini CHP pankartında görüp şaşkınlık yaşayanlar, CHP İlçe Başkanı’nın da aynı isim ve soy ismi taşıdığını öğrenince, bu tesadüfe gülümsedi.

20.11.2010 Kılıçdaroğlu, Siverekliler’e söz verdi
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_472724_kilicdaroglu,-sivereklilere-soz-verdi.html

Bu yazı toplamda 1774, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum