cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


İHH Başkanı Bülent Yıldırım Kimdir?

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Bülent    YıldırımBülent Yıldırım, bir peygamberin ümmeti olmanın sayıyla değil; ancak elimizdekini avucumuzdakini infak edebilmemizle anlaşılacağını hatırlatan adamdır.

Bülent Yıldırım, kan bağı, din bağı, ülkü bağı olmadığı halde gücünün yetmediği yere kadar gidip haklı olanı yerden kaldırmaya cüret eden adamdır.

Bülent Yıldırım’ın yüzüne bakıp, kelimelerini duyan bir insan “ümmet bilinci”nin haritasını alır zihnine. Ve Bülent Yıldırım söze devam ettikçe, ümmet olmanın Rachel Corrieleri de kardeş bellemek olduğunu işitiriz. Zira, bir mü’minin yapacağı eylemi her kim yapar ise hakka ve adalete hizmet etmiştir ve dünya hayatında her kul yaptıklarıyla bilinecektir.

İHH Başkanı Bülnet Yıldırım, bir kaç saat sonra hareket edecek olan gemi filosunda, İsrail’in saldısına karşı direneceklerini söyledi.
İHH Başkanı Bülnet Yıldırım, saat 24:00 sularında Antalya’dan demir alınacağını, yarın öğle saatlerinde ise Kıbrıs açıklarında diğer gemilerle birleş ileceğini söyledi.

Az önce yaptığı açıklamasında Yıldırım, İsrail’in komandolarıyla gemiye müdahale etmesi halinde, ellerinde çakı bile olması tüm komandoları denize dökecek kadar yürekli olduklarını söyledi.

Sadece Mavi Marmara’da 600 yolcunun diğer gemilerle birlikte ise 1000 civarında yolcunun olacağını kaydeden Yıldırım “İsrailli yetkililer, Gazze’de her şeyin olduğunu söylüyor. Biz,buna sadece güleriz. Çünkü ben, Gazze’de çok uzun bir süre kaldım. Gazze’de hiçbir şey yok. Gazze’de çocuklar ölüyor, yiyecek hiçbir şey bulamıyor. Çöplerin üzerinde yiyecek arayanlara rastladım. Yani bir devlet olarak bu kadar yalan söylemeleri doğru bir şey değil” dedi.

Yıldırım, akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında “Biz, İsrail’e yanlış yaptığını göstereceğiz. Direnme kararı da aldık. Bu gemilere İsrail askerleri çıkamaz. Gemilere, gerillalarını indireceklerini söylüyorlar. Bu gemilerdeki arkadaşlar da bir tane çakı yok ama yürekleri çok geniş ve çok kararlılar. Bu gemiye çıkmak isterlerse bütün dünyaya rezil olurlar. Onun için İsrail’in böyle bir şey yapmasına bütün dünya engel olmalıdır. Biz, sadece onların gemiye çıkmasını engellemeyeceğiz. Ayrıca bütün dünyada gösteriler organize edilecek. İsrail iyice yalnızlığa mahkum edilecek. Gazze’ye girmekte kararlıyız, direneceğiz! İsrail bunu bilmeli. Dünya artık bu ambargoyu kaldıramıyor. Bu gemideki herkes de bedeli ne olursa olsun bu kararı almış durumda. ” dedi.

Gazze’deki yardım bekleyen mazlumlar, çocuklar ve kadınlar için yola çıktıklarını ifade eden Yıldırım, “İnşallah hedefimize ulaşacağız. İnşallah iki zaferden biri bizim olacak. Hıristiyan’da, Yahudi’de olsa böyle bir zulme uğruyorsa eğer yine gideriz. Çünkü biz adaletin ve barışın taraftarıyız. Çünkü biz vicdan sahibiyiz. Şimdi birleşin. Bu ambargo kalkacak inşallah.” diye konuştu.

Gönüllülere birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Bülent Yıldırım, “Sonuç olarak ya ‘Bedir’i yaşayacağız. Ya ‘Uhud’u yaşıyacağız ya da ‘Hudeybe’yi yaşayacağız. Ama sonuç zafer olacak hiç tereddüt etmeyin.” dedi.

HİÇ KİMSEYİ İSRAİL’E TESLİM ETMEYECEĞİZ

İsrail’in açıklama yaptığını ve bu açıklamayı salondaki gönüllülere ileten Yıldırım, “İsrail diyor ki; her millete ayrı muamele yapacağız. Limanda hazırlık yapmışlar. Bizi tutuklayıp o limana götürüp Filistin ve Arapları uzun süre tutmak, bizi de sorgulayıp bırakmak istiyor. O bilmiyor ki biz yola çıktığımız zaman, hiç bir kardeşimizi geride bırakmayız. Ya hep ya hiç. Sloganımız bu olacaktır.” şeklinde konuştu. Yıldırım, hiç bir kardeşlerini feda etmeyeceklerini söyleyerek, “Direneceğiz. Direneceğiz. Ve direnişimiz kazanacak. Hedefimiz direk Gazze Limanı’dır.” dedi.

“İsrail “Ben, bu gemileri tutacağım” diyor. Nasıl yapacak bunu? Gemilere çıkarak 1000 kişiyi mi tutacak? Bu 1000 kişi burada direnecek. İsrail, karartma yapacağını ve yayını durduracağını söylüyor” diyen Yıldırım, daha önceki çağrılarında olduğu gibi yayının durdurulması halinde İHH Kriz masasının belirleyeceği yerlerde eylemler yapılması çağrısında bulundu.

GAZZE’YE GİDECEK GEMİ ÖNÜNDE HÜZÜNLÜ VEDA

Antalya’dan Gazze’ye hareket edecek gemiye yolcular binmeden pasaport kontrolünde gözyaşları sel olup aktı. Yüzlerce aracın Antalya sokaklarında konvoyunun ardından Antalya Limanı önüne gelen Gazze’ye gidecek gönüllüler ve yakınları sık sık İsrail aleyhine slogan attı. Gazze’ye yardım götürecek olan 750 kişi pasaport kontrolünden geçerek teker teker gemiye bindi. ‘Mavi Marmara’ isimli gemi önünde İHH gönüllüleri sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazze’ye gidecek basın mensupları da toplanarak gemi önünde toplu fotoğraf çektirdi. Geminin bir kaç saat sonra Antalya’dan hareket etmesi bekleniyor.

Bu yazı toplamda 5667, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

Okuyucu Yorumları

  1. emin turgut |

    ihh başkanı hayatı hiç bir yerde yoktur ihh ingiliz siyonist bir vakıftır 40 yıl önce kurulmuştur

CommentYorum