cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Emekli Albay’ın Sır Ölümü

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Emekli Albay'ın Sır Ölümü

Su İçmek İçin Yatağından Kalkan Emekli Albay, 3’üncü Kattaki Evinin Penceresinden Düşerek Yaşamını Yitirdi.İstanbul Kağıthane‘de su içmek için yatağından kalkan emekli Deniz Piyade Albay Süleyman Yılmaz, 3’üncü kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Olayı soruşturan polis, bir süredir psikolojik tedavi gören Süleyman Yılmaz‘ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor

Emekli Deniz Piyade Albay Süleyman Yılmaz, gece saatlerinde kalkıp su içmek için yatak odasından çıktı. Bir süre sonra uyanan Mahide Yılmaz, eşinin yanında göremeyince diğer odaları kontrol etti. Eşini bulamayan Mahide Yılmaz, bir odanın açık olan penceresinden baktığında Süleyman Yılmaz‘ı beton zemin üzerinde yerde kanlar içinde gördü. Paniğe kapılıp çığlık atan Mahide Yılmaz’ın sesine uyanan oğlu, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Süleyman Yılmaz‘ın öldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Süleyman Yılmaz‘ın cesedi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Süleyman Yılmaz‘ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, Süleyman Yılmaz‘ın 3 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü belirten komşuları, zaman zaman halüsinasyonlar gördüğünü ve birileri tarafından takip edildiğini zannettiğini söyledi.

MAÇTA FELÇ GEÇİRMİŞ

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan emekli Deniz Piyade Albay Süleyman Yılmaz‘ın 2000 yılında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oyanan Fenerbahçe- Bursaspor maçını tribünde izlerken, hakemin verdiği yanlış karar sonrası rahatsızlanıp felç geçirdiği belirtildi.

Süleyman Yılmaz‘ın Karadeniz Ereğli Askerlik Daire Başkanlığı’ndan 1999 yılında emekli olduğu bildirildi. Yılmaz’ın evine gelen askeri yetikililer, olayla ilgili bilgi aldı

Bu yazı toplamda 2969, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum