cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Evinizi hırsızlardan korumanın en iyi yolu

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
HowStuffWorks isimli sitede yer alan habere göre, hırsızlıkları önlemek için öncelikle kapınızı ve pencerelerinizi kilitleyin. Bu fazla zeka gerektirmeyen bir iş gibi görünebilir. Ancak Amerikan Federal Araştırma Bürosu’na göre 2006 yılında ev hırsızlarının yüzde 27,8’inin evlere zorlanmadan girdikleri belirlendi. Bu o yıl 607,000 hırsızın kilitli olmayan kapı ya da pencerelerden rahatça içeriye girdiği anlamına geliyor.

Aynı yıl ‘da 2.2 milyondan fazla hırsızlık 4 milyar dolarlık kayıp eşya ile sonuçlandı. Bu kurban başına ortalama bin 800 dolardan daha fazla ediyor.

Kararlı bir hırsız evinize girmeyi kafasına koyduysa mutlaka bunu yapacaktır. Fakat, siz bunu tehlikeli ve zor bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Bunu yapmak için, bir hırsız gibi düşünmelisiniz. Evinizin etrafında, içinde ve dışında dolaşın ve eve girebileceğiniz yerleri inceleyin. Hırsızların kolayca girebileceği zayıf noktaları araştırın.

Kapılarınızı iyice kilitleyin, sürgülerini takın. Kilitlerinizin çift silindirli olmasına dikkat edin. Cam panelli kapılar yerine iyi bir çelik kapı taktırın.

Sert metal kapılar ya da tahta kapıları tercih edebilirsiniz. Kapıların dıştan açılmasını önlemek ve açılışını zorlaştırmak için şifreli kilitler bile kullanabilirsiniz.

Evinizi hırsızlardan korumanın en iyi yolu
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_474383_evinizi-hirsizlardan-korumanin-en-iyi-yolu.html

Bu yazı toplamda 1315, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum