cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


22.06.2010 BEŞİKTAŞ’IN YENİ TRANSFERİ ROBERTO HİLBERT İMZA TÖRENİ VİDEO İZLE 22 HAZİRAN 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
İki dakika güncel haber merkezi

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Alman futbolcu Roberto Hilbert, 21 06 2010 pazartesi günü İstanbul’a geliyor. Geçen sezon Almanya’nın Stuttgart takımında forma giyen Hilbert’in pazartesi günü İstanbul’a gelecek ve, 22 Haziran Salı günü de sağlık kontrolünden geçtikten sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak.

Roberto Hilbert 2006 yılından bu yana Stuttgart’ta forma giydi. oynadığı 120 maçta 16 gole imza attı. 25 yaşındaki Hilbert, Almanya’da 12 kez ümit, 8 kez de (A) milli takım forması giydi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Roberto Hilbert, İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı ekibin Almanya’nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul’a gelişinde, Atatürk Havalimanı’nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı.
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Mete Düren’in hazır bulunduğu karşılamada, taraftarlar Hilbert’e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundular.

Alman futbolcu, Atatürk Havalimanı’na gelişte apronda 9 numaralı siyah-beyazlı formayı giyip, kendisini bekleyen taraftarların karşısına formayla çıktı.Hilbert, havalimanında yaptığı açıklamada, Beşiktaş’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ”Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Böyle büyük bir kulübe kabul edildiğimden dolayı son derece gururluyum” dedi.

Alman futbolcu, taraftarların havalimanında kendisini karşılamasına da sevindiğini söyledi.Hilbert ve yöneticiler, az sayıdaki taraftarın tezahüratları arasında havalimanından ayrıldılar.

Roberto Hilbert, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra, öğlen saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenecek törende kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

22.06.2010 BEŞİKTAŞ’IN YENİ TRANSFERİ ROBERTO HİLBERT İMZA TÖRENİ VİDEO İZLE 22 HAZİRAN 2010
Source:http://www.aymoli.com/besiktasli-roberto-hilbert-imza-toreni-video-izle-22-haziran-2010/#more-23214

Bu yazı toplamda 4265, bugün ise 2 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum