cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bursaspor 2-0 Manisaspor maç özeti video 20 kasım 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi

BURSASPOR 2-0 MANİSA

Turkcell Süper Liginde 25. hafta maçında Bursaspor ile Manisaspor 20 kasım cumartesi günü karşı karşıya geldiler Liderle arasındaki puan farkını açmak istemeyen Bursaspor bir engeli daha kayıpsız geçti.Bursaspor, Manisaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek hem taraftarına güven verdi hem de deplasmandaki yenilmezlik serisini sürdürdü.Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta maçında Manisaspor sahasında Bursaspor ile karşılaştı. 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi yeşil beyazlı ekip 2-0 kazandı.Bursaspor’a galibiyeti getiren golleri 41. dakikada kendi kalesine Ömer Aysan ile 44. dakikada Batalla kaydetti.

0-1

0-2

Manisaspor: Recep, Kalabane, Dion, Eren, Ömer Aysan (Dk. 46 Ferhat), Semavi (Dk. 65 Ahmet İlhan), Mehmet Güven (Dk. 75 Bekir), Isaac, Murat Erdoğan, Simpson, Makukula

Bursaspor: Ivankov, Ömer, İbrahim, Vederson, Mustafa, Svensson, Ergiç (Dk. 65 Insua), Ozan İpek, İsmail Haktan (Dk. 88 Bekir Ozan), Batalla, Turgay (Dk. 76 Nunez)

Goller: Dk. 41 Ömer Aysan (Kendi kalesine), Dk. 44 Batalla (Bursaspor)
Sarı kart: Dk. 28 Dion (Manisaspor)

Geçen sezon Ozan İpek ile 8 golle takımının en golcü futbolcusu olan Pablo Batalla, bu sezon ilk kez golle buluştu. Batalla, geçen sezon takımının 2-0′lık skorla geçtiği maçta da bir gole imza atmıştı. O maçta diğer golü atan Turgay da bugün de Ömer Aysan’ın kendi kalesine attığı golde büyük rol oynadı.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon ligde oynadıkları maçların ikinci yarılarında gol yememe geleneğini bu maçta da sürdürdü. Bursaspor, bu sezon ligde kalesinde gördüğü toplam 9 golü, maçların ilk yarılarında yemişti

Bursaspor 2-0 Manisaspor maç özeti video 20 kasım 2010
Source:http://www.aymoli.com/bursaspor-manisaspor-mac-ozeti-14-mart-2010/#more-14580

Bu yazı toplamda 4620, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum