cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Gs 1-2 Bjk maçı canlı izle maç özeti golleri video 28 kasım 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Galatasaray 1-2 Beşiktaş maç özeti golleri video izle 28 kasım

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın en zorlu mücadelesinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Stadı’nda son derbisini oynayan Galatasaray, Beşiktaş’a 2-1 mağlup olarak taraftarına ağır bir üzüntü daha yaşattı. Beşiktaş ise ezeli rakibini hem böylesine önemli bir maçta yenmenin, hem de bir nevi şampiyonluk mücadelesine havlu attırmanın sevincini yaşadı. Ayrıca siyah-beyazlı takım 2002 yılından sonra Ali Sami yen Stadı’nda ilk ve son galibiyetini almış oldu.

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Ufuk, Ali Turan (Dk. 46 Mehmet Batdal), Neill, Servet (Dk. 65 Barış), Hakan, Ayhan, Cana, Elano (Dk. 72 Baros), Sabri, Kewell, Pino
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, İsmail, Tabata (Dk. 75 Necip), Guti (Dk. 90+2 Fink), Aurelio, Ernst, Holosko (Dk. 86 Ali), Nobre
Goller: Dk. 8 Guti (Penaltıdan), Dk. 79 Nobre (Beşiktaş), Dk. 90+1 Kewell (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 25 Hilbert, Dk. 49 Nobre, Dk. 51 Holosko (Beşiktaş), Dk. 40 Sabri, Dk. 44 Cana, Dk. 72 Elano (Galatasaray)

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Guti ve 79. dakikda Mert Nobre kaydetti. Galatasaray’ın tek golü ise 90+1. dakikada Harry Kewell’dan geldi.Ligde var olma savaşı veren iki takımın bu mücadelesi sonrasında Beşiktaş aldığı bu galibiyetle puanını 24′e yükseltirken, Galatasaray 17 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de bir sonraki hafta Beşiktaş bu moralle Bursaspor’u ağırlayacak, Galatasaray ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak.

strong>MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

7. dakikada ceza sahası içinde Holosko, Ali Turan’ın müdahalesiyle yerde kalırken, hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi.
8. dakikada penaltı atışını kullanan Guti, topu ağlarla buluşturarak Beşiktaş’ı öne geçiren golü attı: 0-1.
15. dakikada Nobre’nin pasıyla sağdan Galatasaray ceza sahasına giren Tabata’nın sert şutunda, top üsten auta çıktı.
20. dakikada Elano’nun pasıyla Beşiktaş defansının arkasına sarkan Pino, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Cenk’i geçemedi. Kolombiyalı oyuncunun pasıyla ceza sahası içinde bu kez Kewell hareketlenirken, bu oyuncunun çalımları sonrası şutunda ise top yine Cenk’ten döndü.
24. dakikada Ersan’ın hatasında topu kapan Sabri pasını Pino’ya aktarırken, Beşiktaş savunmasında iki oyuncuyu çalımladıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Pino’nun vuruşunda meşin yuvarlak Cenk’ten döndü. Havalanan topa Sabri’nin yaptığı kafa vuruşunda ise meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
42. dakikada Beşiktaş ceza sahası içinde yaşanan karambolde Ersan’ın kafa topuna çıkmakta gecikmesinden faydalanan Pino’nun kafa şutunda, kaleci Cenk topu yumruklayarak tehlikeyi önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Elano’nun kaleyi karşıdan gören pozisyonda yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta, barajı aşan top yandan az farkla auta çıktı.
53. dakikada sol kanattan Beşiktaş ceza sahasına giren Hakan’nın çıkardığı topa ceza sahası içinde Elano’nun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak üsten auta gitti.
55. dakikada ceza sahası sağ çaprazından İsmail’in yaptığı sert vuruşta, top üsten az farkla auta çıktı.
64. dakikada sağdan Guti’nin kullandığı kornerde, ceza sahası içinde iyi yükselen Nobre’nin kafa vuruşunda top kaleye paralel olarak az farkla yandan auta gitti.
68. dakikada ceza sahası içinde sol çaprazdan Holosko’nun yaptığı falsolu plase vuruşta, top üst direkten döndü. Pozisyonun devamında Hilbert’in şutunda ise defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.
70. dakikada ceza sahası içinde Kewell’a defansın müdahalesi sonrası seken top arka direkte Pino’nun önünde kalırken, bu oyuncunun şutunda kaleci Cenk meşin yuvarlağı ayağıyla çıkardı.
71. dakikada soldan Kewell’ın ceza sahasına ortaladığı topa kale önünde 3 sarı-kırmızılı futbolcu da dokunamayınca, pozisyon autla sonuçlandı.
77. dakikada sağdan Hilbert’in ceza sahasına yerden gönderdiği topa Necip’ten önce uzanarak sahip olan Ufuk tehlikeyi önledi.
79. dakikada Beşiktaş, Galatasaray karşısında skoru 2-0 yaptı. Soldan Guti’nin yaptığı ortada, ceza sahası içinde Nobre şık bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-2.
90+1. dakikada soldan Mehmet Batdal’ın ceza sahasına yaptığı ortada, geriden gelen Kewell’ın sert kafa vuruşu sonrası yerden seken topu kaleci Cenk elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak yan direğe çarptıktan sonra ağlara gitti: 1-2.

Gs 1-2 Bjk maçı canlı izle maç özeti golleri video 28 kasım 2010
Source:http://www.aymoli.com/gs-bjk-mac-ozeti-golleri-video/#more-34020

Bu yazı toplamda 1285, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum