cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Kayserispor 0-0 Galatasaray maç özeti izle video 21 Kasım 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Kayserispor 0-0 Galatasaray maçı izle

Süper Lig 13.hafta maçında Kayserispor Galatasaray ile 21 kasım Pazar günü karşılaştılar.Kayseri Kadir Has stadında oynanan maç 0-0 sona erdi.Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray Kayseri Kadir Has Stadı’nda Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Galatasaray’da Elano ve Barış’ın birer topu direkten döndü. İki takım da eline geçen çok sayıda fırsatı kullanamayınca birer puana razı oldular.

Maç yüksek tempoda oynanırken, top adeta bir o kalede, bir öbür kaledeydi. Bu sonuçla Kayserispor puanını 28′e, Galatasaray ise 17′ye yükseltti. Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi karşılaşmaya Ufuk, Ali, Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Sabri, Elano, Kewell ve Pino ilk 11′i ile çıktı.

Top direkten döndü

Karşılaşmaya Kayserispor daha istekli ve hareketli başladı. Karşılaşmanın 2. dakikasında Kayserispor Santana ile gole çok yaklaştı ve oyuncunun ceza alanı içinden vuruşu müsait pozisyonda auta gitti. Maçın 15. dakikasında bu sefer Galatasaray gole Elano ile gole çok yaklaştı ama başarılı olamadı. Sabri’nin sağdan kaptığı topta ceza alanına pasında Kewell topu daha müsait pozisyondaki arkadaşı Elano’ya bıraktı. Elano’nun vuruşu kaleci Souleymanou çeldi, savunma kornere yolladı. Elano’nun soldan kullandığı köşe vuruşu ise yan direkten oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Galatasaray’ın soldan Pino ile gelişen atağında topu alan Kewell’ın topuk pasında Elano ceza alanında yerde kaldı ama hakem Barış Şimşek oyunu devam ettirdi. Galatasaray’ın penaltı beklediği pozisyonda Elano’un bileğine Hasan Ali bastı ama hakem oyunu devam ettirdi. Maçın 20. dakikasında Sabri’nin ceza alanı dışından vuruşu üstten az farkla uata gitti. Karşılaşmanın 22. dakikasında Sabri’nin pasında Pino’nun vuruşu az farkla auta gitti. Galatasaray’da özellikle orta sahada Sabri ilk 25 dakikalık periyotta yaptığı pres ve takımına kazandırdığı toplarla dikkat çekti.

TOP BİR O, BİR ÖBÜR KALEDE!

Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık diliminin ardından iki takım da sertleşti. Maçın 36. dakikasında Ayhan, Zaleyeta’ya yaptığı sert müdahaleden ötürü sarı kart gördü. Aynı dakika Kayserispor önce Amisulashvili ile sonra ise Ömer ile gole yaklaştı ama bu pozsiyonları değerlendiremedi. Maçın 38. dakikasında Kewell’ın soldan ortasında Elano’dan önce Ergün araya girdi, Pino gerilerden geldi vurdu ama top defanstan sekip uzaklaştı. Karşılaşmanın 43. dakikasında Pino’nun pasında Kewell ceza alanına girer girmez gelişine vurdu top üstten az farkla auta gitti. Maçın 45. dakikasında Hakan Balta sarı kart gördü ve ilk yarı golsüz eşitlikle noktalandı.

BARIŞ DİREĞİ GEÇEMEDİ

İkinci yarıya Galatasaray iyi başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Kewell ceza alanına girer girmez vurdu kaleci Souleymanou zorlukla kornere çeldi. Maçın 51. dakikasında bu sefer Kayserispor Zaleyeta ile gole çok yaklaştı. Hemen 1 dakika sonra Pino’nun sağdan geliştirdiği atakta ceza alanında havalanan top Elano topuk ile topu ağlara göndermeye çalıştı kaleci Souleymanou’dan dönen topa Barış vurdu ama direği geçemedi.

SABRİ VE PINO ÇIKTI, EMRE ÇOLAK VE MEHMET BATDAL GİRDİ

Maçın 61. dakikasında Galatasaray ilk oyuncu değişiklik hakkını kullandı ve Sabri yerini Emre Çolak’a bıraktı. Maçın 70. dakikasında ise Galatasaray’da Pino çıkarken, yerine Mehmet Batdal oyuna girdi. Karşılaşmanın 71. dakikasında Kayserispor’dan Santana kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleci Ufuk mutlak gole izin vermedi. Maçın 74. dakikasında bu sefer Galatasaray gole çok yaklaştı. Elano’nun pasında ceza alanında topu önüne çeken Mehmet Batdal’ın vuruşunda kaleci Souleymanou topu tek hamlede kontrol etti.

HAGI ELANO’YU DA ÇIKARDI

Maçın 83. dakikasında Emre Çolak, Ali Bilgin’e yaptığı sert hareketten ötürü sarı kart gördü. Aynı dakika Galatasaray son oyuncu değişiklik hakkını kullandı ve Elano’nun yerine Aydın oyuna girdi. Maçın son bölümlerinde iki takımın da çabaları sonuç vemeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Haftaya Kayserispor Bursa’da Bursaspor ile karşılaşırken, Galatasaray Ali Sami Yen Stadı’nda Beşiktaş’ı konuk edecek.

Kayserispor 0-0 Galatasaray maç özeti izle video 21 Kasım 2010
Source:http://www.aymoli.com/kayserispor-galatasaray-mac-ozeti-golleri-video/#more-32919

Bu yazı toplamda 1214, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum