cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Manisaspor 0-2 Bursaspor maç özeti golleri video izle 20 11 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi

Manisaspor 0-2 Bursaspor maçı geniş özeti izle

Bursaspor, Manisaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek hem taraftarına güven verdi hem de deplasmandaki yenilmezlik serisini sürdürdü.Süper Lig’de deplasmandaki son yenilgisini geçen sezonun 27. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-1′lik skorla alan Bursaspor, Manisaspor galibiyetiyle yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

0-1

0-2

Manisaspor: Recep, Kalabane, Dion, Eren, Ömer Aysan (Dk. 46 Ferhat), Semavi (Dk. 65 Ahmet İlhan), Mehmet Güven (Dk. 75 Bekir), Isaac, Murat Erdoğan, Simpson, Makukula

Bursaspor: Ivankov, Ömer, İbrahim, Vederson, Mustafa, Svensson, Ergiç (Dk. 65 Insua), Ozan İpek, İsmail Haktan (Dk. 88 Bekir Ozan), Batalla, Turgay (Dk. 76 Nunez)

Goller: Dk. 41 Ömer Aysan (Kendi kalesine), Dk. 44 Batalla (Bursaspor)
Sarı kart: Dk. 28 Dion (Manisaspor)

Geçen sezon Ozan İpek ile 8 golle takımının en golcü futbolcusu olan Pablo Batalla, bu sezon ilk kez golle buluştu. Batalla, geçen sezon takımının 2-0′lık skorla geçtiği maçta da bir gole imza atmıştı. O maçta diğer golü atan Turgay da bugün de Ömer Aysan’ın kendi kalesine attığı golde büyük rol oynadı.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon ligde oynadıkları maçların ikinci yarılarında gol yememe geleneğini bu maçta da sürdürdü. Bursaspor, bu sezon ligde kalesinde gördüğü toplam 9 golü, maçların ilk yarılarında yemişti

Manisaspor 0-2 Bursaspor maç özeti golleri video izle 20 11 2010
Source:http://www.aymoli.com/manisaspor-bursaspor-mac-ozeti-maci-canli-izle/#more-33009

Bu yazı toplamda 944, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum