cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Real Madrid 5-1 Atletico Bilbao maçı özeti golleri video 20 Kasım 2010

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Real Madrid, Bernabéu Stadı’ndaki maçta Athletic Bilbao ile karşılaştı.oynayan Athletic Bilbao’yu farklı geçen Real Madrid,büyük derby öncesi moral buldu 5-1.İSantiago Bernabeu Stadı’nda oynanan karşılaşmada Real Madrid takımında gol perdesini açan isim karşılaşmanın 19. dakikasında Gonzalo Higuain oldu. karşılaşmanın 30. dakikasında gelişen atakta Mesut Özil’in tek pasında topu ceza sahası dışında kontrol eden Cristiano Ronaldo, sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkarttı.

Real Madrid: 1-Casillas, 4-Ramos, 3-Pepe, 2-Carvalho, 12-Marcelo, 24-Khedira(67. dakika L. Diarra), 14-Xabi Alonso, 22-Di Maria, 23-Mesut Özil(78. dakika Granero), 7-Cristiano Ronaldo, 20-Higuain(76. dakika Benzema)

Yedekler: 9-Benzema, 10-L. Diarra, 11-Granero, 17-Arbeloa, 18-Albiol, 21-Pedro Leon, 26-Dudek

Athletic Bilbao: 1-Iraizoz, 15-Iraola, 6-San Jose, 4-Ustaritz(46. dakika Aurtenetxe), 5-Amorebieta, 16-Orbaiz, 24-Martinez, 14-Susaeta, 27-Munian(60. dakika Perez), 11-Gabilondo(74. dakika Lopez), 9-Llorente

Yedekler: 7-Lopez, 8-Iturraspe, 10-De Marcos, 13-Fernandez, 17-Perez, 19-Balenziaga, 21-Velez, 29-Aurtenetxe

Deplasmanda iki farklı geriye düşen Athletic Bilbao takımı Madrid, mücadelenin 40. dakikasında Fernando Llorente’nin attığı gol ile beraberlik için ümitlendi. Llorente’nin attığı golden sonra Real Madridli oyuncular golün ofsayt olduğu gerekçesi ile hakeme itirazda bulundular.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Athletic Bilbao ceza sahasına sol çaprazdan giren Di Maria yerde kaldı ve mücadelenin hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Sergio Ramos farkı ikiye çıkartan golü kaydetti 3-1.
Attığı gollerle Madrid ekibini sırtlayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo bu karşılaşmadada klasını konuşturdu. 62. dakikada kazanılan frikik vuruşunda topun başına geçen Ronaldo, yaptığı sert vuruş ile kalecininde hatası ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkarttı.

Athletic Bilbao takımında Javier Martinez’in mücadelenin 87. dakikasında çektiği şut üst direkten döndü.

Oyuna 78. dakikada Mesut Özil’in yerine dahil olan Granero, karşılaşmanın 90+2. dakikasında ceza sahasında yere düşürüldü ve Real Madrid takımı penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Cristiano Ronaldo vuruşunda topu ağlara gönderdi fakat top penaltı noktasının üzerinde durmadığı için gol iptal edildi. Penaltı atışını ikinci kez kullanan Portekizli yıldız, bu atışıda gole çevirerek kendisinin 3. takımının 5. golünü kaydetmiş oldu.

Cezası nedeni ile trübünden karşılaşmayı takip eden Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşma süresinde yanına giden yardımcısı ile sık sık taktik alış verişinde bulundu.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 32′ye yükselterek İspanya La Liga’daki liderliğini sürdürdü. Athletic Bilbao takımı ise 16 puanda kalarak 9. sıraya geriledi.

İspanya La Liga’nın 13. haftasında Real Madrid deplasmanda zirve mücadelesi verdi ezeli rakibi Barcelone ile karşı karşıya gelecek. Athletic Bilbao takımıda sahasında Osasuna ile mücadele edecek.

Real Madrid 5-1 Atletico Bilbao maçı özeti golleri video 20 Kasım 2010
Source:http://www.aymoli.com/real-madrid-atletico-bilbao-maci-ozeti-golleri-video-8-mayis-2010/#more-20279

Bu yazı toplamda 1331, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum