cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Samsung Wave II GT-S5830

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Samsung Wave II GT-S5830 Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden Samsung, Samsung Wave II (GT-S5830) modelini piyasaya süreceğini bugün açıkladı.

Samsung Wave II

Wave II, Samsung’un kendisine ait açık kaynak kodlu Bada işletim sisteminin yeni 1.2 sürümünü içeriyor. Güçlü multimedya özellikleri, bütünleşik mesajlaşma ve geliştirilmiş kullanım kolaylığı ile yeni Samsung Wave II üstün bir performans vaad ediyor. 3.7” TFT-LCD ekrana sahip cihaz çok kaliteli bir görüntüye sahip. Birçok video formatını destekliyor ve kullanıcıya HD formatında video kayıt etme imkanı sunuyor.

Samsung Wave II’de sosyal paylaşım imkanları da geliştirilmiş. SNS, IM ve email tek bir ekrandan topluca yönetilebiliyor ve kullanıcının ağlara sürekli olarak bağlı kalması da sağlanıyor. Telefonunu daha da kişiselleştirmek istiyenler için ise, Samsung Apps geniş bir eğlence dünyasının kapılarını açıyor.

Samsung Wave II akıllı telefonu Samsung’un gerçek bir yeni cihaz yaratma konusundaki tecrübesini ortaya koyuyor” şeklinde bir açıklama yapan http://www.rafist.com/samsung-wave-ii-gt-s5830/ Başkanı JK Shin, “Kullanıcılarımız bize daha büyük bir ekrana ve daha gelişmiş kullanım özelliklerine ihtiyaç duyduklarını söylediler. Biz de daha çok özelliği aynı cihaz içinde topladık.” diyerek yeni ürünlerine duydukları güveni ortaya koydu.

Yeni Samsung Wave II, Kasım 2010′dan itibaren tüm dünyada pazarlanmaya başlayacak.

Bu yazı toplamda 1897, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum