cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ramazan paketlerinde bakın ne var?

Yazar Onur

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

http://www.islamhaber.net/images/stories/11082010-14.jpg

Bir paket salçaya şehit ailelerinin oylarını çalmak isterken kendi kendilerini ele verdiler.Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Van şubesi bugün tam bir skandala imza attılar.

“Ramazan yardımı yapıyoruz” diyerek basını çağıran ADD yetkilileri fotoğraf makineleri ve kameralar önünde şehit ailelerinden gelen temsilcilere adına “Ramazan Paketi” dedikleri birer poşet verdi.

Kendisine yöneltilen kameraya ADD tarihindeki ilk Ramazan yardımını gerçekleştirdiklerini söyleyen yetkili, bundan sonra da yardımlarımız devam edecek dedi.

Yardımlarını alan vatandaşlar dağılmak üzere yola koyuldukları sırada basın mensuplarının merakı üzerine paketlerini açan Şehit aileleri, kumanya diye verilen poşetin içinde 4 paket makarna ile 1 adet salça olduğunu gördü. Poşetlerini kontrol etmeye devam eden vatandaşlar ellerini biraz daha aşağıya indirdiklerinde bir kağıt çıktı.

Büyük bir “HAYIR” resminin üzerine yazılmış 1 sayfalık hayır propgandası Atatürkçü Düşünce Derneğinin yapmış olduğu yardımın ‘SÖZDE’ liğini ve asıl amacın 12 Eylül’de yapılacak halk oylaması için HAYIR oyu toplamak olduğunu gözler önüne serdi

Bu yazı toplamda 1857, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum