cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Öğretmen sevgisi tablolara yansıdı

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
Okul öğrencileri öğretmenlere olan sevgilerini tablolara yansıtırken, sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, resimlerin oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

Van İskele Öğretmenevi’nde 35 tablonun yer aldığı serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Özel Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz, Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç, İskele Öğretmen Evi Müdürü Cihat Aras ve öğrenciler katıldı.

Sergiyi gezen ve resimleri beğendiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, öğrencilerin hayallerini tablolara yansıttığını söyledi. Sayılır, “Çocuklarımızın sergisini gezdim ve resimleri tek tek inceledim. Tablolarda neler anlatmak istediklerini kendilerinden öğrendim. Öğrencilerimiz hayallerini tablolara yansıtmış. Kimileri, öğretmenlerine olan sevgilerini bulutların üzerindeki insanlar şeklinde ifade etmiş. Kimisi bir ağaçta yeşeren meyve olarak öğretmenini anlatmış. Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen bu sergiye emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Okul Müdürü Yaşar Yılmaz ise sergide 35 tablonun yer aldığını ifade ederek, “Öğretmenlerimizin bir nebze olsun hatırlanması amacıyla böyle bir sergi düzenledik. Bize bu imkanları sunan Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürümüze ve İskele Öğretmenevi müdürümüze teşekkür ediyoruz. Sergimizdeki tabloları okulda belirledik. Yaklaşık 150 tablo arasında 35 tablonun sergilenmesinde karar kıldık. Geçtiğimiz yıllarda da buna benzer sergiler düzenledik. Umarım bu geleneği sürdürürüz.” şeklinde konuştu.

Resim öğretmeni Nevzat Baysal serginin düzenlenmesinde kendilerinden ziyade öğrencilerin önemli katkısı olduğunu, gelecek yıllarda da düzenlenmesi için çaba gösterileceğini söyledi.

Öğretmen sevgisi tablolara yansıdı
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_473730_ogretmenleri-icin-resim-sergisi-acti-.html

Bu yazı toplamda 4346, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum