cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


TT Çocuk ile yasağa gerek kalmıyor

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
İnternetin çocuklar üzerindeki etkilerini değerlendiren uzmanlar tam bir sonuca ulaşamamışsa da korumacı tutum içerisinde yasakçı zihniyetin aksine bilinçli ebeveynler çocuklara interneti yasaklamak yerine güvenli yolları açmaya çalışıyor.

Ailelerin bu ihtiyacına cevap vermek için kurulan ve çocukları eğlendirirken eğiten TT Çocuk yenilikleri ile dikkatleri çekiyor.

Türk Telekom’un hedef kitlesi çocuklar olan TT Çocuk (www.ttcocuk.com) portalı ‘süperpuan’ uygulaması, çocuklara hediyeler, indirimler ve etkinliklere bedava katılım hakkı sunuyor.

TT Çocuk portalına üye olan çocuklar, sitedeki ziyaretleri sırasında, güncellemeler yaparak ve testler çözerek puan kazanabiliyor.

Puanlarını artıran çocukların site içindeki statüleri yükseliyor. En fazla Süperpuan toplayan TT Çocuk üyelerini özel hediyeler bekliyor.

TTÇocuk’un hizmetleri bununla da sınırlı değil. Site yalnız oyun kurgusu üzerine hizmet vermiyor.

Sitede çocukların becerilerini geliştirecekleri ‘YAP’ bölümü, çocukların merakını çekecek ve onları bilgilendirecek ‘Keşfet’ bölümünün yanı sıra ‘İZLE’ bölümündeki masalları ile nostalji yaşatıyor.

Çocuklar ayrıca siteden vizyona giren çocuk filmlerini ve TRT Çocuk’u da izleyebiliyorlar.

Ayrıca sitede çocuklara ailelerinin kontrolünde üyelik sağlayan ebeveyn bölümü sayesinde çocuğun ne yaptığını denetlemek de mümkün oluyor.

Hediye Kampanyası başladı
Bu alanda tavsiye edilen siteler arasında gösterilen TT Çocuk eğlendirirken eğitiyor ödüllendiriyor.

TT Çocuk’un Oyuncak Hikayesi 3 filminin DVD’lerinin piyasaya çıkması ile beraber başlayan hediye kampanyası www.ttcocuk.com adresli siteden yüzlerce çocuğa ulaştı.

Kampanyada, Blu-ray ya da DVD’lerinin içinde yer alan şifreyi TT Çocuk portalına isim/soyadı bilgileriyle giren ilk 80 kişi Giochi Preziosi’den, Buzz robotları kazandı.

TT Çocuk sitesine giren ve üye olan ilk 90 kişi ise Oyuncak Hikayesi 1 ve 2 DVD’lerinin yanı sıra Oyuncak Hikayesi 3 filminin sürpriz hediyelerinin sahibi oldu.

DVD’lerde ayrıca Oyuncak Hikayesi 3 Buzz Lightyear Uzaktan Kumandalı oyuncak alışverişinde geçerli olacak 20 TL’likKuluplerinin kolej ve çocuk kampanyaları ve fırsatları ile yeni vizyona giren sinema filmlerinin sürpriz hediyeleri de eklenecek.

Haber7

TT Çocuk ile yasağa gerek kalmıyor
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_475135_tt-cocuk-ile-yasaga-gerek-kalmiyor.html

Bu yazı toplamda 958, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum