cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


SBS 2011

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

SBS 2011 Ne zaman, SBS, SBS 2011, 2011 SBS Tarihi, puan hesaplama, soruları, sonuçları, başvuruları, hesaplama, puanı hesaplama, sınav sonuçları, başvuruları hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlköğretim öğrencileri için uzunca bir maraton sonrası 2011 Seviye Belirleme Sınavları bu haftasonu tüm yurtta gerçekleştirilecek. Artık öğrenciler ders çalışmaktan ziyade kritik eksikliklerini tamamlama ve deneme sınavları çözmeye başladılar. Ancak uzmanların da belirttiği gibi son güne kadar ders çalışmak yerine en azından 1 gün önce ders çalışmayı bırakıp sınava konsantre olmak daha faydalı olacaktır. Ancak bu elbette ki kişiden kişiye değişen bir durumdur. Şahsen ben son güne kadar ders çalışmak yerine sınavlarıma son üç gün kala deneme sınavları çözerek ve her gün ders çalışma tempomu biraz daha azaltarak sınava girerdim ve verimli bir sınav geçirirdim. Başta da belirttiğim gibi bu durum kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.

4-5 Haziran 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2011 Seviye Belirleme Sınavları’ndan sonra 2011 sbs soruları‘na aktuelblog.com sitemiz üzerinde daha önce açtığımız ilgili konu başlıklarından ulaşabilirsiniz. Yine 2011 sbs cevapları‘na aynı başlığımızdan ulaşabilirsiniz.

2011 SBS Takvimi ise şöyle; 4 Haziran Cumartesi günü 8. Sınıflar için gerçekleştirilecek olan Seviye Belirleme Sınavları, 7. Sınıflar için ise 5 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav sonrası netler hesaplanıp puan hesaplama telaşı başlayacak ve 2011 sbs puan hesaplama telaşı içerisine girilecek. Öğrenciler yaklaşık puanlarını hesaplayarak sınavdaki başarılarını en azından sonuçlar açıklanana kadar öğrenebilecekler.

Bizler 2011 Seviye Belirleme Sınavlarına girecek olan tüm ilköğretim öğrencilerine başarılar ailelerine de sabırlar diliyoruz.

SBS 2011 Ne zaman, SBS, SBS 2011, 2011 SBS Tarihi, puan hesaplama, soruları, sonuçları, başvuruları, hesaplama, puanı hesaplama, sınav sonuçları, başvuruları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı toplamda 4256, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum