cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


2010 Yılının En İyi Sinema Filmleri

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

2010 Yılının En İyi Sinema Filmleri; Sinemaseverlerin yakından tanıdğı IMDB sitesi Dünya’da ve Türkiye’de birçok film için en güncel ve güvenilir kaynak. IMDB’nin film reytingleri film izleyicilerinin en güvendiği kaynak olurken 2010 yılında listeye 4. sıradan giren Incepiton filmi ise övgüyü hakediyor. Leonardo Di Caprio’nun adtea olay yaratan filmi kurgusu ve senaryosu ile gişe rekortmeni olmaya aday. 3D teknolojisi ile birçok görsel efekti doruk noktasına ulaşan film ile yarışan Incepiton filmi vizyondaki yerini koruyor. Yönetmen Cristopher Nolan ise The Dark Kinght’dan sonra zirveden inmeye hiç niyeti yok gibi. Sinema’da yönetmen,oyuncu ve senaryo üçlüsünü gerçekten başarılı bir şekilde kuran filmlerin başarısının önüne geçmek ise gerçekten zor.

İşte 2010 yılının en iyi filmleri listesi – film izle –

IMDB Top 250 Listesinden 2010 yılının en iyi filmleri;

INCEPTION – BAŞLANGIÇ (9.1/10)

Incepiton filmi Christopher nolan’ın yönetmen ve yapımcılığını üstlendiği ve Jonathan Nolan’ın kitabının film uyarlaması. Filmin başrolünde Leaonardi Di Caprio var. Incepiton filmi izlendiği süre içini sizi içine çeken bir film ve sonu sürprizle biten filmlerden.

Filmin Konusu;

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

TOY STORY 3 – OYUNCAK HİKAYESİ 3 (8.9/10)

Filmin Konusu;

Woody ve Buzz, sahipleri Andy’nin günün birinde büyüyeceğini kabûllenmiş durumdadır. Peki o gün gelip çattığında ne yapacaklardır? Serinin üçüncü bölümünde Andy, üniversiteye gitmeye hazırlanmakta, sadık oyuncakları ise belirsiz gelecekleri yüzünden endişe içindedir.

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON (8.1/10)

Filmin Konusu;

Cressida Cowell’ın romanından uyarlanan film, iri yarı Vikinglerin ve vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçiyor. Ejderha savaşının bir yaşam tarzı olduğu Berk adasında yaşayan bir genç, yaralı bir ejderhayla karşılaşır ve dünyası alt üst olur. İkili daha sonra iyi arkadaş olacaktır.

KICK-ASS (8.1/10)

Fragman izle – Tıklayın

Filmin Konusu;

Çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan Dave Lizewski (Aaron Johnson) isimli sıradan bir gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Yeşil kostümü ile kötülerin peşine düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

Bu yazı toplamda 3659, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum