cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Avea- Teknosa işbirliği

Yazar jawscod2

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Böylece TeknosaCep güvencesi ile Avea avantajları tek noktada abonelerle buluşacak.

Avea’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, her noktada ulaşılabilir olmayı hedefleyen Avea, Türkiye’nin en büyük teknoloji market zincirlerinden Teknosa ile büyük bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği kapsamında Avea, TeknosaCep mağazalarında yer alan ilk ve tek operatör olacak.

AVEA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL HİZMET

TeknosaCep’lerde kuracağı özel standlar ile Avea, abonelerine bireysel faturasız ve bireysel faturalı hat satışı, kontör kart satışı ve web üzerinden kontör yükleme hizmeti verecek. Öte yandan Avea aboneleri, çok yakında sektörde rakipsiz hızlı mobil internet erişimi sağlayan data kartı ve sim kartlara da TeknosaCep’lerden erişebilecek ve bilgi alabilecekler.

İlk aşamada Mayıs ayında 5 TeknosaCep mağazasında kurulacak standlarla tüketicileri ile buluşacak olan Avea, mağazaların yaygınlaşmasına paralel olarak 2008 yılı sonuna kadar 50 mağazada hizmet verecek.

MÜŞTERİLERİMİZE DAHA DA YAKIN OLACAĞIZ

Teknosa ile yapılan işbirliği sayesinde Avea ürünlerinin özellikle teknoloji ile ilgilenen müşteriler için daha da ulaşılabilir olacağını belirten Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter, “Müşterilerimize daha yakın olmayı ve müşteri memnuniyetini daha da artırmayı amaçlıyoruz. Avea olarak, TeknosaCep mağazalarında yer almamızın, iki şirketin de müşterilerine büyük getirisi olacağına inanıyoruz” dedi.

Bu yazı toplamda 1614, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum