cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bez Çanta

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Doğa Dostu Bez Çanta

Çevre kirliliği son yıllarda dünyanın en büyük sorunu olmaya başladı. Çevre kuruluşları, yaşanan kirlilik ve gelinen nokta hakkında uluslar arası kuruluşların dikkatini çekti ve kurumlar gün geçtikçe çevre dostu politikalar geliştirmekteler.

Çevre dostu olmak tasarruflu olmak ilkesi ile bez çanta üretimi yapan Netpak Ambalaj, çevre kirliliğine neden olan plastik poşet kullanımı ve atık plastik poşetlerin çevreye verdiği zarar konusunda alternatif çevre dostu bez çanta ürünleri ile çözüm aramakta. Patentli ultrasonik kaynaklı bez poşet ile plastik poşetin yerini alabilecek uygun maliyetli bez torbayı kullanıcılara sunmaktadır. Bez çanta imalatı ülkemizde son yıllara kadar ciddi üretim konusu değildi. Sadece promosyon amaçlı küçük çaplı üretimler Netpak Amabalajın sektöre yenilikler getirmesi ile plastik poşete alternatif taşıma poşeti kullanımının artmasını sağladı. Firma özellikle ultrasonik çanta üretimi ile kalite, hız, maliyet isteklerine cevap veren modern taşıma torbaları üretmektedir. Carrefour, Migros, Tanaş, Kipa ve Bim gibi ülkemizin büyük perakende zincirlerinde firmanın üretimi çevre dostu bez poşetleri alıp kullanabilirsiniz. Bu çevre dostu poşetlerin amacı plastik poşet kullanımını azaltıp defalarca kullanılacak bez çantaların tercih edilmesini sağlamaktır. Plastik poşetler petrol hammaden üretilip çok kısa kullanımdan sonra doğaya terk edilmektedirler. Bez çantalar daha uzun süreli kullanım ile bu plastik poşet sarfiyatını azaltmakta çevreye terk edilecek plastik çöp miktarını azaltmaktadır. Marketlerde satılan dönüşümlü çantlar laminasyonlu yada sadece elyaf nonwoven malzemeden üretilebilmektedir. Bu ürünler dikişli yada ultrasonik kaynaklı üretim sistemi uygulanmaktadır.

Marketler dışında firma mağazalar için file alışveriş sepetleri üretmektedir. Mağazalarda kasa önlerinde bulunan çember file sepetler birçok zincir mağazada kullanılmaktadır. Boyner, Carrefour, Rodi, Collezione, Nike Gratis, Kompedan, Loya ve onlarca mağaza bu file sepeti kullanmaktadır.

Eczaneler çevre dostu bez poşet kullanımında öncü gruplardandır. Eczaneler giderek artan dönüşümlü poşet kullanımıda, Netpak Ambalaj geniş dağıtım ağı ile 27.000 eczaneye 35 dağıtım deposundan ulaşmaktadır. Eczaneler nonwoven malzemeden üretilmiş ipli yada elgeçme orta ebat hijyenik çevre dostu bez torbalar kullanmaktadır. Bez torba kullanımı eczanelerimizin ilgisi ile daha fazla kullanılmaya başlamıştır. Eczane bez poşetler http://www.netpakambalaj.com sitesinden

Promosyon amaçlı fuar, sergi gibi organizasyonlarda tercih edilen promosyon bez çantalar birçok modelde sunulmakdadır. Promosyon amaçlı çantalar laminasyonlu yada resim baskılı nonwoven malzemeden, koton ham bez gibi kumaşlardan üretilebilmektedir.

( bez çanta, bez torba, bez poşet, doğa dostu poşet, file sepet vurgulanmak istenmiştir.)

Bu yazı toplamda 3340, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum