cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bu ampulün devri geçti

Yazar jawscod2

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Bakan Güler, “Elektrik tasarrufu açısından beyaz eşyada A sınıfı aletler önemli. Akkor lambaları değiştirirsek 2 Keban Barajı kadar kar etmiş oluruz. Akkor lamba ile odayı ısıtıyoruz, sonra da klima ile soğutuyoruz” diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, “Akkor lambaları değiştirirsek 2 Keban Barajı kadar kar etmiş oluruz” dedi.
TBMM AB Uyum Komisyonu, AK Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış başkanlığında toplanarak Elektrik Piyasası Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını tali komisyon olarak görüştü.

Milletvekillerinin tasarıyla ilgili çeşitli sorularını yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Güler, Türkiye’nin enerji sektöründe AB mevzuatı kapsamında yapılması gereken düzenlemelerin yüzde 90’ına yakınını yaptığını, bazı konularda ise Birlikten ileride olunduğunu söyledi.

Müktesebat açısından geride kalan düzenlemeleri de kısa sürede tamamlamak istediklerini vurgulayan Güler, bazı konuların milli politikalar doğrultusunda tehir edildiğini ifade etti. “Arz güvenliği konusunda AB ile mutabıkız” diyen Güler, bakanlık olarak liberal politikaları hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini anlattı.

Bu yazı toplamda 991, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum