cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ekonomi çökmez, dalgalanma artar

Yazar jawscod2

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu:

Kararın ilk etkisini piyasalarda gördük. Oldukça olumsuz bir süreç yaşanıyor. Bekleyip görmek lazım. Ancak hem ihracatçılar, hem de sanayici bu süreçten olumsuz etkilenecek.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu:

Kapatma davası henüz sonuçlanmış değil. Yargı süreci var, bizim de mahkemelere saygımız sonsuz. Bu karar ekonomiyi çok olumsuz etkilemez. Ekonomimiz sağlam. Çökme olmaz, ama bir dalgalanma olur. Kısa sürede de atlatılır.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Bolat:

Türkiye’de siyasi istikrasızlık artacak. Yanlış bir karar. Türkiye’nin önünde tarihi bir fırsat vardı. Hem ekonomik, hem de demokrasi anlamında. Bu karar ile yıllardır hasret kaldığımız ve çok büyük çaba ile yakaladığımız fırsatları kaçırdık. Her yönüyle temelsiz yalan yanlış ve yanlış olduğu daha sonra ortaya çıkan haberlerden oluşan iddiaların kabul edilmiş olması üzücü. Belirsiz günler bizi bekliyor.

Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Dalgakıran:  

Türkiye cari açığını yabancı sermaye ile kapatıyordu. Böyle bir ortamda şimdi yabancı sermaye gelir mi? Bırakın onu kendi vatandaşımız yatırım yapar mı? Türkiye’nin en büyük derdi istikrar ve önünü görebilmekti. Ama şimdi burnunun ucunu bile göremez hale geldi”

Bu yazı toplamda 1130, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum