cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bankaların Yılbaşı Kampanyaları

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Yeni yıl bahanesiyle ihtiyaç kredilerinde faizler yüzde 0.38’e kadar düştü. Komisyonlar 100 liraya kadar indi.

Yeni yıl bahanesiyle ihtiyaç kredilerinde faizler yüzde 0.38’e kadar düştü. Komisyonlar 100 liraya kadar indi. Masrafsız seçenekler de var. Vadeler 84 aya çıkarken kredi limitleri de 100 bin liraya kadar yükseldi…

BANKALAR arasındaki faiz rekabetinin yeni adı “yeni yıl kampanyaları” oldu. Bayramı ya da herözel günü bahane ederek kredi faizlerini sürekli düşüren bankalar, yeni yıl nedeniyle ihtiyaçkredilerinde aylık faiz oranlarını 0.38’e kadar indirdi. Yılbaşı gibi özel günlerde müşteriihtiyaçlarının artması, yıl sonu olması nedeniyle bankaların bilançolarını düzeltme isteği ve tüketicikredilerinde faizlerin dip yapmasına, masrafların da asgari düzeylere çekilmesini sağladı.

Yılbaşı nedeniyle uygun maliyet ve vade koşullarının sunulduğu kampanyalarda,  dileyenlermasrafsız kredi seçeneklerinden de yararlanabiliyor. Son yıllarda her bayram ve özel günde tüketicilere daha uygun vade ve maliyet koşullarıyla farklı kredi paketleri hazırlayan bankalar, 2011′in yaklaştığı şu günlerde yeni ürünlerini vitrine çıkardı.

İŞ’TEN YENİ YIL KAMPANYASI

İş Bankası, “Yeni Yıl Kredisi Kampanyası” ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine avantajlıkredi fırsatı sunuyor. 31 Aralık 2010’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm kamu veözel sektör çalışanları, serbest meslek sahipleri ile emekliler aylık 110 TL taksitle 5 bin TL kredi kullanabiliyor. Kampanya dönemi içinde 25 bin TL ve 24 aya kadar aylık yüzde 0.96, 60 aya kadar aylık yüzde 0.97 faiz oranıyla masrafsız nakit kredi kullanmak da mümkün. Üstelik Maksimumİhtiyaç Paketi sahibi müşteriler, Yeni Yıl Kredisi’nden aylık 0.02 puan indirimle yararlanabiliyor. Bu kampanyadan 100 TL masraf indirimiyle yararlanılıyor. Bankanın bu kampanyasından 36 ay vadeli 5 bin liralık krediyi yüzde 0.75 faiz oranıyla kullanmak mümkün. Bu kredi için 200 lira ücret ve komisyon alınırken aylık ödeme tutarı ise 163 lira oluyor. Aynı kampanyadan 25 bin lira kredi iki yıl vadeli olarak çekildiğinde ise uygulanan faiz oranı 0.96 olurken masraf alınmıyor. Aylık ödenecek tutar ise bin 198 lira oluyor.

GARANTİ’DEN PİYANGO BİLETİ

Garanti Bankası, yeni yılı karşılarken Milli Piyango yılbaşı bileti hediyeli, cazip koşullu yılbaşı kredisikampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tüketiciler, dilerlerse dosya masrafsız, dilerlerse yüzde 0.38’den başlayan faizlerle 50 bin TL’ye ve 60 ay vadeye kadar olan kredi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Örneğin 5 bin TL için kredi ihtiyacı olan bir müşteri, 60 ay vadeyle ayda sadece109 TL taksit ödeyerek kredi kullanabiliyor. Aynı kampanyadan 5 bin liralık kredi yüzde 0.38 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak çekildiğinde 199 lira masraf alınıyor. Bu durumda aylık ödeme ise 429 lira oluyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Müşterilerimizin kısa ve uzun vadeli tümnakit ihtiyaçlarına anında çözüm yaratmak amacıyla düşük faizli veya dosya masrafsız, uygunödeme koşullu kredi kampanyaları düzenliyoruz. Bu kapsamda yılbaşı döneminde de ‘Yılbaşı Kredisi’ni hizmete sunduk. Bu yıl ayrıca, kredi müşterilerimize hediye ettiğimiz Milli Piyango yılbaşı çekilişi biletleriyle büyük ikramiyeyi kazanma şansına da aracılık ediyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle, müşterilerimizin yeni yılını şimdiden kutluyoruz” diyor.

HALKBANK FAİZDE İDDİALI

Halkbank, her yılbaşı arifesinde sunduğu geleneksel Yeni Yıl Kredisi’ni bu yıl da kullandırmaya başladı. Yeni Yıl Kredisi, 5 bin TL’ye kadar 24 ay vadede yüzde 0.74 faiz oranıyla veriliyor. 25-60 ay arası vadelerde ise yüzde 0.87 aylık faiz uygulanıyor. Kredinin aylık faiz oranı 10 bin TL için 24 ay vadede yüzde 0.83, 25-60 ay arası vadede ise yüzde 0.87 oluyor.

Yeni Yıl Kredisi’nden faydalananlar ilk taksiti, iki ay erteleme seçeneği sayesinde şubat ayında ödemeye başlıyor. Bankadan 24 ay vadeli 5 bin liralık kredi kullanıldığında 0.74 faiz oranı uygulanıyor ve 105 lira dosya masrafı alınıyor.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Bu ürünümüzle piyasadaki en düşük faiz oranı ve en uzun vade seçeneklerini bir araya getirerek yılbaşı arifesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt oluşturuyoruz. Son derece avantajlı şartlara sahip Yeni Yıl Kredimizin 2011 yılını fırsata dönüştürmek isteyen müşterilerimizin bütçelerini rahatlatacağına inanıyoruz” diyor. Kampanya, 31 Aralık’a kadar sürecek.

VAKIF’TA VADE 84 AYA UZADI

VakıfBank da her yıl bireysel müşteri segmentinde yer alan müşterilerine yönelik hazırladığı vegeleneksel hale gelen “Geleneksel Yeni Yıl Kredisi”ne start verdi. Banka, bu kampanyakapsamında müşterilerine 50 bin TL’ye kadar 84 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanımalternatifleri sunuyor. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Fevci Özcan, kampanyanın amacınınbanka müşterilerinin yeni yılda da tüm bireysel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak olduğunu vurguluyor.
VakıfBank müşterileri, 50 bin TL için 60 ay vadeye kadar yüzde 0.95 faizle kredi tahsis ücreti alınmadan kredi kullanabiliyor. Ayrıca 5 bin liralık krediyi de 10 ay vadede yüzde 0 faizle alabiliyorlar. VakıfBank’tan 10 bin TL’lik krediyi 24 ay vadeli ise yüzde 0.84 faiz oranıyla almakmümkün. 50 bin TL’lik kredi için 60 ay vadede yüzde 0.93, 84 ay vade içinse yüzde 1.10 faiz oranı uygulanıyor.
Yeni yıla rahat girmek isteyen müşterilerini düşünen Finansbank, hem başvuru hem de kullanım kolaylığı sunduğu yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Yüzde 0.59’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyen tüketiciler, başvurularını sadece bir SMS ile diledikleri zamangeçekleştirebiliyor.

EUROBANK TEKFEN DE İDDİALI

Eurobank Tekfen’den “Yeni Yıl Kampanyası” kapsamında, yüzde 0.95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre ödeme seçenekleri sunan banka, kredi vadesi boyunca EFT ve havale işlemlerinin internet şubesi üzerinden ücretsiz yapılmasını sağlıyor. 31 Ocak 2010’a kadar devam edecek “Yeni Yıl Kampanyası”ndan faydalanan Eurobank Tekfen müşterileri, dosya masraflarında yüzde 50 indirimden de yararlanıyor. Bunun için iki adet otomatik fatura talimatı vermek veya mevcut iki adet otomatik fatura talimatına sahip olmak yeterli.
Kampanya kapsamında 36 ay vadeli olarak 20 bin lira kredi çekildiğinde yüzde 1.04 faiz oranı uygulanıyor. Kredinin yüzde 1’i kadar ücret ve komisyon alınırken aylık ödenecek tutar 693 lira oluyor.

HSBC’DE SÜRE 7 OCAK’A KADAR

HSBC Bank da yıla özel düşük faizli ve masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanyadan yeni/mevcut tüm müşteriler, 36 aya varan tüm vadelerde 10 bin TL’ye kadar aylık yüzde 0.97 faiz oranıyla dosya masrafsız yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilere teminat olarak sadece ferdi kaza sigortası yapılıyor. 10 bin TL üzerinde ihtiyacı olan müşterilerse (30 bin TL’ye kadar) yine dosya masrafı ödemeden 36 aya varan tüm vadelerde aylık yüzde 1.07 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. Kampanya 7 Ocak 2011 tarihine kadar geçerli.
Anadolubank da “Yeni Yıl Kredisi” sunuyor. Banka, söz konusu krediyi, 2010’un sonuna gelinen şu günlerde tüketicilerin ihtiyaçlarının artacağı düşüncesinden yola çıkarak hazırlamış. Düşük faizli, alternatif ödeme seçenekli “Yeni Yıl Kredisi” ile tüketici kredisi kullananlar, 24 ay vadeli 5 bin TL’lik bir kredi için aylık 241 TL ödeme yapacak.

2 AY ÖTELEMELİ KREDİ

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yılda hem artan tüketici harcamalarını karşılamak hem de borcunu uygun koşullarda yapılandırmak isteyenler için “Mıknatıs Kredi” kampanyası başlattı. Bu kampanya, uygun koşullarda finansman desteğinin yanı sıra kredi ödemelerini 2 ay ertelemefırsatı sunuyor. Böylece TEB, yeni yıla girerken tüketicilere yılbaşı harcamalarında, kredi ya dakredi kartı borçları ödemelerinde kolaylık sunuyor. “TEB Mıknatıs Kredi” kampanyasında ihtiyaçkredisi faiz oranı yüzde 0.89, dosya masrafı ise sadece 89 TL olarak belirlendi.

ING’DE ÜST LİMİT 100 BİN TL

ING Bank da yaklaşan yeni yıl öncesinde müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla yeni yıl paketi hazırlayan bankalar arasında. Kredi Butik ihtiyaç kredisipaketleri kapsamında müşteriler, yüzde 0.65’ten başlayan faiz oranı 60 aya varan vadeseçenekleri ve sabit masrafla 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.
Banka ayrıca, yine Kredi Butik paketlerinde masraf ödemeden kredi kullanmak isteyen müşteriler için yüzde 0.9 faizden başlayan kredi seçeneği veriyor. Öte yanda, ING Kredi Tasarruf Testi ile müşteriler, mevcut ve yeni alacakları tüm kredileri tek bir planda toplayıp tüm taksit ödemelerine bir, iki ya da üç ay sonra başlayabiliyorlar.

AKBANK’TAN FAİZSİZ KREDİ

Akbank, yılbaşı öncesinde düşük tutarlı nakit ihtiyacı olan, nakde sıkışmak istemeyen müşterilerineihtiyaçlarını en avantajlı şekilde karşılayabilmeleri için 3 bin TL’ye kadar yüzde 0 faizle ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında, 3 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi 12 ay vadede 209, 18 ay vadede ise 279 TL masraf ödeyerek kullandırılıyor. Akbank’ın kredisinde aylık taksit tutarı 3 bin TL için 12 ay vadede 250 TL.
Banka ayrıca, müşterilerinin yüksek tutarlı nakit ihtiyaçları için yüzde 0.94 faiz oranıyla masrafsız ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 30 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçları masraf almadan yüzde 0.94 faiz oranıyla karşılayan Akbank, dileyen müşterilerinin taksit ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak Nisan2011’de başlatıyor.
Yapı Kredi de 2011’a girerken müşterilerinin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla yılbaşına özel olarak bireysel ihtiyaç kredisi ödeme seçeneklerini daha cazip hale getirdi. Aylık faiz oranı yüzde 0.38’den başlayan yılbaşına özel bireysel ihtiyaç kredisi seçenekleriyle Yapı Kredi, müşterilerinin yılbaşı alışverişlerini rahatça yapabilmesini sağlıyor. Tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan Yılbaşı Kredisi, maksimum 20 bin TL ve 36 ay vade seçenekleriyle alınabiliyor.

Bu yazı toplamda 1852, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum