cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Fortis: Her yıl 50 şube açarak büyüyoruz

Yazar jawscod2

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Fortis Bank Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, her yıl ortalama 50 yeni şube açarak büyüdüklerini belirterek, ”Amacımız, Türk ekonomisine önemli katkılar sağlayan iş adamı ve sanayicilere finansman desteği vererek rahat hareket edebilme fırsatı yaratmaktır” dedi.

Karabiber, Adana Ticaret Odası (ATO) ile üyelerine uygun şartlarda kredi kullanabilmelerine olanak sağlamak amacıyla yapılan protokolün imza töreninde, protokol çerçevesinde oda üyelerine ”çok özel faiz ve vadelerle” kredi imkanları sunduklarını söyledi.

Kredi sistemlerinde köklü reformlar gerçekleştirdiklerini belirten Karabiber, ”Bu kapsamda geçtiğimiz yıllardaki kriz ortamında yaşadıkları ödeme güçlüğü nedeniyle çekleri yazılan, ancak borçlarını daha sonra ödemelerine karşın bankalardan yeni kredi temininde sorunlarla karşılaşan firmalara, bankamız kredilerinden yararlanabilmeleri konusunda önemli kolaylık getirmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

Türkiye genelinde 285 şubelerinin bulunduğunu ve her yıl ortalama 50 yeni şube açarak büyüdüklerini ifade eden Karabiber, şunları kaydetti:

”Bu büyüme stratejisinde Çukurova ve Adana’nın özel bir yeri ve önemi bulunuyor. Adana ve Çukurova, Fortis Bank’ın en hızla geliştiği bir kent ve bölge konumundadır. Ülke genelindeki ticaret ve sanayi odaları ile başlattığımız ve Adana halkasını bugün imzaladığımız bu protokolün amacı, Türk ekonomisine önemli katkılar sağlayan iş adamı ve sanayicilere finansman desteği vererek rahat hareket edebilme fırsatı yaratmaktır.

Türkiye’nin gelişen bölgeleri içerisinde Adana çok önemli yer teşkil ediyor. Fortis Bank olarak hızlı büyüyen ve bunun paralelinde önümüzdeki yıllarda çok farklı yerlerde olacak Adana ekonomisinin gelişmesine ve hak ettiği yerlere gelmesine destek olmak istedik. Adana ve Çukurova ekonomisini somut olarak da desteklediğimizi göstermenin en önemli aracı da hiç kuşkusuz onları rahatlatacak uygun finansman desteğiydi. ATO ile işbirliği protokolünü imzalayarak bu yöndeki düşüncelerimizi aktif hale getirdik.”

ATO Başkanı Şaban Baş da Adana’nın ekonomik, sosyal ve kültürel alandaki sorunlarına çözüm üretmeye çalıştıkları bir dönemden geçildiğini belirtti.

Esnaf, tüccar, iş adamı ve sanayicilerin günümüzde ciddi anlamda nakit sıkıntısı yaşadığını, bu anlamda Fortis Bank ile imzalanan protokolün bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Şaban Baş, ”Amacımız ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki üyelerimizi ve KOBİ’leri ayakta tutarak kent ekonomisine dinamizm kazandırmaktır. Bu konuda destek sunan Fortis Bank yetkililerine, üyemiz 24 binin üzerindeki firma adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ATO üyeleri anlaşma çerçevesinde kayıt belgesiyle Fortis Bank şubelerine başvurarak, 36 aya kadar vadeli ve aylık eşit taksit ödemeli veya 36 aya kadar vadeli, ilk altı ay ödemesiz, kalanı aylık eşit taksitli toplam 200 bin YTL’ye kadar kredi imkanından yararlanabilecek.

Bu yazı toplamda 1008, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum