cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


KGS uyanıkları iş başında

Yazar jawscod2

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Aldıkları kartları gişelerde okutan fırsatçılar, 2,60 YTL geçiş için 5 YTL alıyor. Parayı vermeyenleri ise dövüyorlar.Ulaştırma Bakanlığı, nakit geçişlerdeki zaman kaybı ve uzun kuyruklar nedeniyle FSM’de bulunan nakit gişeleri yerine KGS (Kartlı Geçiş Sistemi) gişelerini devreye soktu. Uygulama kapsamında önceki gece saat 24.00’ten itibaren nakit geçişler durduruldu. Nakitle geçmek isteyen sürücüler ise kart satışı olan gişelere yönlendirildi. Yeni uygulamayla birlikte ilk defa kart alanlar kart ücreti olarak 3 YTL, tek geçiş için ise 2.60 YTL ödeyecek.
FIRSATÇILAR İŞ BAŞINDA

KGS gişelerinin yanında bekleyen kara borsacılar, daha önceden doldurdukları kartlarla sırada bekleyen ve kart almak istemeyen sürücüleri gişelerden geçiriyor. KGS ile köprüden geçmenin bedeli 2,60 YTL iken, fırsatçılar her geçiş için 5 YTL para istiyor. Bazı vatandaşlar parayı verip bir an önce gişeyi geçmek isterken, bazıları kara borsacılara itiraz ediyor. Fırsatçılarla tartışmaya giren sürücüler ise dayak yemekten kurtulamıyor.

YUMRUK ATTILAR

Fırsatçıların tekme tokat dövdüğü bir vatandaş yaşadıklarını şöyle anlattı: “Dolandırıcılar geçiş ücretinin 5 YTL olduğunu söylüyor. Ben bu çok para deyince ‘İstersen alma’ deyip yumruk attılar. Fırsatçılara izin vermemek için buraya polis göndersinler” dedi.

Bu yazı toplamda 1379, bugün ise 2 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum