cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Sigorta Poliçesi Yaparken Önemli Olan Fiyat Değil Hizmettir

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Sigortanın uzun süreli bir hizmet türü olduğunu söyleyen Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan “Sigortalılar seçimlerini fiyat odaklı değil hizmet odaklı yapmalı” dedi.

Sigorta şirketleri için üretim sürecinde önceliğin, müşteriye doğru poliçeyi hazırlamak ve teklif aşamasından hasar aşamasına kadar her süreçte kaliteli hizmet sunabilmek olduğunu söyleyen Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, “Fiyatlama konusunda riske göre fiyatlandırma yaparak iyi riske iyi fiyat, kötü riske ise iyileştirme önerileri ile birlikte daha başka bir fiyatlandırma yapılması hem müşteri hem de şirketlerin mefaatine bir yaklaşım olacaktır” dedi. Vatandaşın poliçelerdeki teknik ayrıntıları incelemeden önce, sigorta teklifleri arasındaki uçurum farkları irdelemesi gerektiğini belirten Ayhan “Bugüne kadar sigortalılar en düşük fiyatlı poliçe en iyi poliçe mantığı ile çok poliçe satın aldı. Ancak bu durum sadece bir yıllık poliçe süresi ile değerlendirilmemeli. Seçimler fiyat odaklı değil hizmet odaklı yapılmalı” dedi.

RİSKLERİ  SİGORTACINIZA SORUN

Diğer bir önemli konunun da poliçenin içerdiği teminatlar olduğunu ifade eden Ayhan “Poliçenin hangi riskleri koruma altına aldığı da çok önemli. Temel teminatları her poliçe sunabiliyor, ancak biraz daha detaylandırıp özel ek teminatlar eklendiğinde, küçük limitlerle her ayrıntının düşünülmüş olması sigortalanma sürecini mükemmel kılar. Bir konut poliçesinde temel risklerin yanında, misafirlerin eşyaları, bahçe  duvarları, komşulara verilebilecek zararların karşılanması gibi teminatların  bulunması uzun süreli sigortalı-sigortacı ilişkisini perçinliyor. Sigortalılara   önerim, bir poliçeyi satın alırken   poliçeye dâhil edilebilecek tüm ek  teminatları da almaları” diye konuştu.

Capital’e göre en beğenilen sigortacı yine Axa Sigorta

Capital dergisinin “Türkiye’nin En beğenilen Şirketleri” araştırmasının 2010 sonuçlarına göre Axa Sigorta, 2008 ve 2009’dan sonra, bu yıl da sigorta sektörü yöneticileri tarafından en beğenilen şirket seçildi. GFK Türkiye Araştırma Şirketi tarafından yürütülen, 1.321 yöneticinin katıldığı araştırma sonucuna göre Axa Sigorta itibarı yüksek, dikkat çeken ve beğenilen şirketler arasındaki yerini ürün ve hizmetlerinin kalitesi, müşterilerin memnuniyeti, şirketin yönetim anlayışı, finansal sağlamlığı ve şirketin nitelikli çalışanlara sahip olması gibi kriterleri sağlamış olmasından dolayı aldı. Axa’dan yapılan açıklamada “Bizi ödüle layık gören yöneticilere, bizi tercih eden sigortalılarımıza ve yenilikçi sigorta anlayışımızı tüm Türkiye’ye ulaştıran acente ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

YURTİÇİNDE VE DIŞINDA ÖDÜLE DOYDU

Axa Sigorta, Euromoney dergisi tarafından Türkiye ile Orta ve Doğu Avrupa’nın en iyi sigorta şirketi seçilmişti. World Finance da Türkiye’nin en iyisi Axa derken, KALDER’e göre de müşterilerin en çok memnun olduğu sigorta şirketi Axa oldu. Axa, TÜSİAD-SABANCI ÜNİVERSİTESİ Rekabet Forumu ve SEDEFED işbirliği ile gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Rekabetçi Şirketi” ödüllerinde de finans sektöründen finale kalan tek şirket oldu.

Tarsim’den tarihi buluşma

Yaklaşık 600 eksperin katıldığı sigorta sektörünün bu güne kadar yapılmış en büyük eksper toplantısı Tarsim’in (Tarım Sigortaları Havuzu) ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirildi. Son gelişmelerin ve karşılıklı deneyimlerin paylaşılması amacıyla 3-5 Aralık tarihleri arasında, Bitkisel Ürün Sigortaları ve Hayvan Hayat Sigortaları Havuz Eksperleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Değerlendirme ve İletişim Toplantısı’na, T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ramazan Kadak, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü ve Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Tarsim Genel Müdürü Bülent Bora’nın yanı sıra Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu üyeleri, Tarsim merkez ve bölge  koordinatörlüklerinden yetkililer   ile eksperler katıldı.

Misafirinizin eşyaları bile Ergo güvencesinde

Ergo Sigorta, evinizin, eşyalarınızın hatta misafirlerinizin eşyalarını da güvence altına alan çok özel bir sigorta poliçesi çıkardı. Ergo Bizim Konut Poliçesi, evinizi, eşyalarınızı ve misafirinizin eşyalarını; yangın, yıldırım, infilak, dahili su, fırtına, sel, kara taşıtları çarpması, hava taşıtları çarpması, yer kayması, dolu, duman, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör, deprem, kar ağırlığı, enkaz kaldırma, alternatif konut değişikliği masrafları, yangın mali mesuliyet, hırsızlık, cam kırılmasına karşı güvence altına alıyor.

İhtiyaç ve beklentilere en yenilikçi çözümler

Ergo Bizim Konut Poliçesinin getirdiği avantajlarla ilgili bilgi veren Ergo Sigorta Bireysel Teknik Genel Müdür Yardımcısı Sanem Çıngay Oğuz, “Ergo Sigorta olarak, tüm ürünlerimizle müşterilerimize katma değerli hizmetler sunmak için çalışıyoruz. İhtiyaç ve beklentilere en yenilikçi ve mükemmel çözümler üretmek en önemli önceliğimiz.  Ergo  Bizim Konut Poliçesi de bu bakış açısıyla müşterilerimizin ve sektörümüzün hizmetine sunduğumuz bir paket. Ergo  Bizim Konut poliçesini seçmiş olmanın en büyük ayrıcalığı ise sunduğu çok geniş kapsamı diyebilirim” şeklinde konuştu.

Liberty’nin tiyatrolu deprem eğitimi devam ediyor

Güvenli Yaşam bilincini oluşturmak için Liberty Sigorta, Tiyatrokare ve AKUT işbirliğiyle hayata geçen “Birimiz Hepimiz, Hepimiz AKUT”  isimli çocuk oyununun yeni sezon galası yapıldı. Nedim Saban, AKUT ve Liberty Sigorta yetkililerinin ev sahipliği yaptığı galada, İstanbul’un çeşitli Toplum Merkezi, Çocuk Çalışma Birimi ve Gençlik Merkezlerinden çocukların yanı sıra, sanat camiasının sevilen bazı isimleri de çocuklarıyla beraber oyunu seyretti. Çocukları deprem konusunda bilinçlendirirken eğlendiren ve birbirinden renkli karakterleriyle hayali bir dünyada gezintiye çıkaran oyun, aradan geçen süre içinde okullar ve belediyelerle yapılan ortak çalışmalarla Türkiye’nin çeşitli illerinde sergilendi.

Garanti Emeklilik’ten  sosyal güvenlik danışmanlık hizmeti

Garanti Emeklilik, müşterilerine sosyal güvenlik danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Mert, Garanti Emeklilik’in İnternet sayfasında yer alan ‘sosyal güvenlik danışmanı’ linki aracılığıyla Garanti Emeklilik müşterilerinin T.C. kimlik veya bireysel emeklilik sözleşme numaralarıyla sorgulama yapabildiklerini belirtti. Mert, şu bilgileri verdi: “Müşterilerimiz kendileri ve yakınları için merak ettikleri tüm sosyal güvenlik sistemiyle ilgili sorularına cevap bulabiliyorlar. Her müşterimiz www.garantiemeklilik.com sitesi üzerinden ‘Ne zaman emekli olabilirim?’, ‘Ailemi genel sağlık sigortasından nasıl yararlandırabilirim?’, ‘Sigortalılık sürem ve prim ödeme gün sayım nasıl hesaplanıyor?’ gibi kişiye özel sorularına yanıt alabiliyor. Gelen sorular uzman  kişiler tarafından  değerlendirilip,  kısa sürede de yanıtlandırılıyor.”

Bu yazı toplamda 1582, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum