cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Tatlıses’in hacizli malları satışa çıkıyor

Yazar Swan

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Tatlıses'in hacizli malları satışa çıkıyor

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “İbrahim Tatlıses’ten şu anda ana para, faiz ve haciz masrafları olmak üzere toplam 2.5 milyon YTL alacağımız var. Mallarının satış süreci başladı. İcralık olan yerleri devlet hacizli olarak satılacak ve Doğtaş olarak biz de paramızı tahsil etmiş olacağız” dedi.

Doğan, düzenlediği basın toplantısında, Kuşadası’ndaki otelin tefriş ve mobilya işlerini Tatlıses’in sanatçılığına güvenerek yaptıklarını, ancak alacaklarını tahsil edemediklerini, Tatlıses ile iş yaptıklarına bin pişman olduklarını söyledi.

Tatlıses’in 2 milyon 808 bin YTL’lik borcunu ödemediği gerekçesiyle açtıkları haciz davalarının sonuçlanmak üzere olduğunu belirten Doğan, geçtiğimiz haziran ayında Tatlıses hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, karşılıksız çek vermekten, Kuşadası ve Bodrum’daki İcra Dairelerine de alacaklarını tahsil etmek için haciz davası açtıklarını hatırlattı.

Tatlıses’in otelin tefrişi için Doğtaş’a 1 milyon 279 bin YTL ödediğini anlatan Doğan, iş tesliminden sonra ödemesi gereken 1 milyon 529 bin YTL’lik 5 ayrı çeki ise, işin eksik ve ayıplı yapıldığı iddiasıyla ödemediğini öne sürdü.

Tatlıses’in işini sorunsuz teslim ettiklerini savunan Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kendisinin mahkemeye yaptığı tüm itirazlar da reddedildi. Bilirkişi raporları da bunu gösteriyor. Biz de hakkımız olan parayı bekliyoruz.
Kendisinin Kuşadası’ndaki oteli ile Bodrum’daki 40 villası haciz edilmiş durumda. Mahkeme süreci devam ediyor. Biz tabii ki bu işe çok üzüldük.
İbrahim Tatlıses’ten şu anda ana para, faizi ve haciz masrafları olmak üzere toplam 2.5 milyon YTL alacağımız var. Mallarının satış süreci başladı. İcralık olan yerleri devlet hacizli olarak satılacak ve Doğtaş olarak biz de paramızı tahsil etmiş olacağız.”

PROGRAMDA HAKARET İDDİASI
Doğan, Tatlıses’in özel bir televizyon kanalında yaptığı programda, Doğtaş Yönetim Kurulu’na hakaret ve tehdit içeren sözler sarf ettiğini de savundu.

“Kendilerini ölümle tehdit ettiği için” savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Doğan, “Ayrıca RTÜK’e başvurduk. Konuyu inceleyen RTÜK, Tatlıses’e 350 bin YTL para cezası kesti. Programının yayından kalktığını görüyoruz. Bu da bizim haklılığımızı gösteriyor” dedi.
Tatlıses ile en başından beri anlaşma yoluna gittiklerini belirten Doğan, şunları kaydetti: “Verdiği çekler ödenmediği için olay buralara kadar geldi. Zaman zaman kendisinden bize (gelin anlaşalım) diye teklifler aldık. Ancak, her görüşmemizde anlaşılmaz taktiklerle geldiği için uzlaşmaya varılamadı. Sonuçta biz ticaret yapıyoruz. Biz onun sanatçılığına güvenerek böyle bir iş yaptık.”

(Milliyet)

Bu yazı toplamda 1740, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum