cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


21.11.2010 Gişe önlerinde şaşkınlık yaşandı

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi
Vatandaşların bayram tatili dönüşünde olumsuzluk yaşamaması için köprüler ve otoyol gişelerinden ücretsiz geçiş uygulamasının bu gece saat 03.00’e kadar uzatılmasından haberi olmayan sürücüler, gişe önlerinde şaşkınlık yaşadı.

TEM Otoyolunun Gölyaka Kavşağı’ndaki gişelerden geçmek isteyen sürücülerden bazıları araçlarıyla girdikleri KGS gişelerinde kartlarını okutmaya çalıştı. Geçişlerin ücretsiz olduğunun belirtilmesi üzerine kısa süre şaşkınlık yaşayan sürücüler, ”Çıkışta ceza vermek zorunda kalırsak ne olacak? Bizim bir şeyden haberimiz yok” diye konuştular.

Uygulamadan haberi olmadığı için kart bulmaya çalışan bazı sürücüler ise geçişlerin ücretsiz olduğunu öğrenmeleri üzerine sevinç gösterisinde bulundular. Ücretsiz geçiş uygulamasının uzatılmasından memnun olduklarını dile getiren sürücüler, yetkililere teşekkür ettiler.

TRAFİK YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR

tatilinidışında geçirenlerin dönüş yolunda TEM Otoyolunu kullanması nedeniyle özellikle Gümüşova mevkisinde sabah saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu devam ediyor.

Akşama doğru yolların rahatlamasını beklediklerini belirten yetkililer, otoyolun Ankara-İstanbul yönünde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik ekiplerinin kontrollerini aralıksız sürdürdüğünü bildirdiler.
21.11.2010 Gişe önlerinde şaşkınlık yaşandı
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_472876_gise-onlerinde-saskinlik-yasandi.html

Bu yazı toplamda 11451, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum