cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


ADD SER VERDİ SIR VERMEDİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

ADD SER VERDİ SIR VERMEDİ

ADD’den iki ülke ile garip temas!
Ulusalcı kesimlerle kolkola Tandoğan Mitingleri benzeri pek çok etkinliği imza atan Atatürkçü Düşünce Derneği, garip temaslarda bulunuyor.

ADD sitesinde, 22 Temmuz seçimleri sonrası bir “Eylem Planı” oluşturulduğu ve “plan” doğrultusunda iki ülke diplomatları ile görüşüldüğü belirtiliyor. Ancak ülkelerin hangileri olduğu açıklanmıyor.

Toplumun huzurunu bozan etkinliklerle boy gösteren, geniş halk kitlelerinin inanç ve örflerine saldırmayı adet haline getiren, düzenlediği mitinglerde çarşaf yakan Atatürkçü Düşünce Derneği, garip ilişkiler yumağı içerisinde.

22 TEMMUZ SEÇİMLERİ, EYLEM PLANINI GEREKLİ KILMIŞ!

ADD’nin web sitesinde Didim’deki bir etkinlikten bile sözedilirken, derneğin uluslararası iki temasının üzerinin karartılması ise dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl 22 Temmuz’da yapılan ve AK Parti’nin ezici bir çoğunlukla iktidara gelmesiyle sonuçlanan genel seçimler sonrası ortaya çıkan yeni durumun, bir “Eylem Planı”nı gerekli kıldığı görüşü savunulan ADD sitesindeki yazıda, daha sonra şu değerlendirmelere yer verildi:

“ADD Eylem Planı yapılmış, bu planın uygulanmasında demokratik kitle örgütleri arasında dayanışma sağlanması amacıyla bir toplantı kararlaştırılmıştır. Kadınlar ve gençlerin bu çalışmalara katılması gerektiği, çalışmalarda üniversitelerden destek sağlanması karara bağlanmıştır.” .

BUNLAR HANGİ ÜLKELER?

ADD’nin, “ülkeyi karanlıklara taşıyan, emperyalistlerin dayattığı yasal düzenlemeleri gerçekleştiren“ iktidara karşı geliştirilen “Eylem Planı” kapsamında pek çok girişimin yapıldığı vurgulanan yazıda, “Bu çerçevede, iki ülkenin Büyükelçilik Müsteşarları ile bazı siyasi parti başkanları ile görüşmeler yapılmıştır” denildi. ADD sitesinde, yapılan en ufak bir etkinlik bile ayrıntılarıyla yer alırken, uluslararası bir görüşme olan yabancı elçiliklerle temas kurulmasına ilişkin olarak ise sözkonusu ülkelerin hangilerinin olduğunun açıklanmaması dikkat çekti.

HABERVAKTİM

Bu yazı toplamda 1019, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum