cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ahmet Gökçek Yeniden Başkan

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Ahmet Gökçek Yeniden BaşkanAnkaragücü Başkanlığına Ahmet Gökçek Yeniden Seçildi.

Ankaragücü Kulübü başkanlığına Ahmet Gökçek yeniden seçildi.

Saray Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağan genel kurula 613 delegeden 545’i katıldı. Seçimde 486 delegenin desteğini alan Gökçek, yeniden kulüp başkanı oldu.

Ahmet Gökçek genel kurulda yaptığı konuşmasında, 4 ay önce göreve gelirken verilen sözlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirdiklerini ve yönetim kurulu üyeleriyle hizmet ettiklerini söyledi.

Gökçek, şöyle konuştu:

”Yüz yıllık geçmişin bize verdiği gururla, bu borcu ödeme sırası bizde. Türkiye değil, dünya ölçekli başarılar elde edeceğiz. Artık kulübümüzde ayrılık gayrilik olmayacak. Fitne ve fesat kendine muhatap bulamayacak. Geçmişi kötüleyerek bir yere varamayız. Ancak dersler çıkararak hedeflerimize yürüyeceğiz. Hedefimiz Ankaragücü‘nü başarıya ulaştırmaktır. Ancak başarı ve Ankaragücü‘nün çıkarları için radikal kararlar almaktan da çekinmeyeceğiz.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Ankaragücü‘nün seneler sonra bir ilki yaşadığını dile getirdi.

Kongrenin ilk gününde çoğunluğun temin edildiğini ifade eden Gökçek, şunları söyledi:

”Bundan 4 ay önce yaptığım ilk konuşmada belediye başkanı olarak elimden gelen desteği vereceğimi söyledim. En az 5 milyon lira temin edilerek Ankaragücü‘ne nefes aldırılacağı söylenmişti. Yönetim kurulundaki isimlere, ‘ne kadar verdiniz?’ diye sordum. Bana 7 milyon lira olduğunu söylediler. İkinci dönemin sadece ocak ayı için, 12 milyon liralık bir bütçenin daha hazırlığı içindeler. Toplam da 44 milyon lira borç var. Eğer el atılmasaydı Ankaragücü tarih olacaktı. Kulüp borçlar yüzünden bir batağın içindeymiş.”

Ankaragücü Kulübü’nün eski başkanı Cengiz Topel Yıldırım, divan başkanlığına yazılı bir dilekçeyle başvurarak kendi döneminin ibrasını istedi.

Bu yazı toplamda 6204, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum