cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Amerikan Ordusunun Misyoner Silahları

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Amerikan Ordusunun Misyoner Silahları

ABD Ordusunun Kullandığı Silahlara Takılan Binlerce Dürbünün Üstünde, İncil’den Gizli Mesajlar Yazıldığı Ortaya Çıktı.

ABD ordusunun Afganistan ve Irak’ta kullandığı silahlara takılan binlerce dürbünün üstünde, İncil’den gizli mesajlar yazıldığı ortaya çıktı. Şirket “Eleştirenler Hıristiyanlık karşıtı” dedi, Ordu soruşturma açtı.

ABD Savunma Bakanlığı, Amerikan askerlerinin piyade tüfeklerine takılacak 800 bin dürbünün üretilmesi işini 660 milyon Dolar karşılığında Michigan merkezli Trijicon adlı şirkete vermişti. ABC News’un haberine göre, şirketin ürettiği dürbünlerin üzerinde bazı İncil ayetlerinin numaraları var.

ABD ordusu, Irak ve Afganistan’-daki personelinin herhangi bir dinin misyonerliğini yapmasını yasaklamıştı. Haberin ardından şirket ise “İncil şifrelerini” savunarak, “Uygulama yeni değil. Şikayet, Hıristiyanlık karşıtı bir gruptan geliyor. Bizce ortada bir sorun yok” açıklamasını yaptı.

Laikliğe aykırı

ABD’de din-devlet ayrımını savunan Askeri Dini Özgürlük Vakfı’ndan Michael Weinstein, “Bu uygulama yanlış. Anayasa ve bir dizi federal kanun çiğneniyor. Teröristler şimdi bir haçlı seferi yürütüldüğü konusunda daha ikna edici olacaklar” dedi. ABD ordusu ise haberin ardından soruşturma açtı. Ordu sözcülüğü “İncil şifrelerinden” daha önce haberdar olmadıklarını, atılabilecek adımları tartıştıklarını açıkladı.

Işıklı şifreler

Dürbünlerin üzerindeki seri numarasına benzer kabartmalar, aslında İncil’den ayetlere işaret ediyor. “Hz. İsa’nın ışığından” bahseden en az beş farklı ayete gönderme var. İşte iki örnek:

* JN8:12 (Yuhanna İncili, 8. Bölüm, 12. Ayet): İsa yine halka seslenip şöyle dedi: “Ben dünyanın ışığıyım. Benim ardımdan gelen, asla karanlıkta yürümez, yaşam ışığına sahip olur.”

* 2COR4:6 (İkinci Korintliler, 4. Bölüm, 6. Ayet): Çünkü, ‘Karanlıktan ışık parlayacak’ diyen Tanrı, İsa Mesih’in yüzünde parlayan kendi yüceliğini tanımamızdan doğan ışığı bize vermek için

yüreklerimizi aydınlattı.

Bu yazı toplamda 1247, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum