cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ankaragücü’nden ‘Geremi’ Şov

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Ankaragücü'nden 'Geremi' ŞovAnkaragücü, İngiltere’nin Newcastle United Takımında Forma Giyen Geremi ile 1,5 Yıllık Anlaşma Sağladı.Geçtiğimiz günlerde Fransız teknik adam Roger Lemerre’i takımın başına geçiren Ankaragücü, Newcastle United’ta forma giyen Geremi ile 1,5 yıllığına anlaştığını duyurdu.

Saray Tesisleri’nde düzenlenen Olağan Genel Kurul’da Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, Kamerunlu orta saha oyuncusu Nijitap Geremi ile anlaştıklarını açıkladı. Ünlü oyuncu salonda delegelerle ve taraftarlarla buluşturuldu. Geremiyi gören taraftarlar ve delegeler yönetim lehine ve Geremi lehine sık sık tezahürat yaptı.

31 yaşındaki Kamerunlu oyuncu bir dönem Gençlerbirliği takımında oynamıştı. Gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Geremi 1999 yılında Real Madrid’e transfer olmuştu. Ankaragücü‘ne imza atan Geremi, 10 yıl aradan sonra tekrar başkente dönmüş oldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongreye Ahmet Gökçek tek aday olarak katıldı.

Kongrede konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Melih Gökçek, Saray Spor Tesislerinin dünyanın en büyük spor tesisi olduğunu belerterek, Guinness Rekorlar Kitabına girmek için başvuruda bulunduklarını söyledi.

Cemal Aydın’ın kulübün yaklaşık 8 trilyon borcu olduğunu hatırlatan Gökçek, belli borçları ödedikten sonra bile yaklaşık 40 trilyona yakın kulübünü borcu olduğunu belirterek, Aydın’ın sözlerine tepki gösterdi.

Gökçek, Ankaragücü takımının artık şampiyon olma zamanının geldiğini belirterek, ‘Ankaragücü ya şampiyon olacak, ya şampiyon olacak’ dedi. Ahmet Gökçek te, Ankaragücü‘nü şampiyon yapmak için yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Oylama öncesinde kulübe emeği geçen eski başkanlara plaket verildi.

Bu yazı toplamda 1583, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum