cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bayramda hava nasıl? – Haritalı

Yazar aSh

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

 
Kurban Bayramı süresince yurdun Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sistemi ile soğuk havanın etkisinde kalacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugün, Karadeniz kıyılarının yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun kar yağışlı, öteki yerlerin ise parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve buzlanma görüleceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL’DA DURUM

İstanbul’da Kurban Bayramı süresince soğuk ve yağışsız bir hava bekleniyor. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul’da bugün ve yarın mevsim normalleri altında, oldukça soğuk bir gün yaşanacağını belirterek, bayramın 2, 3 ve 4. günlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceğini, ancak yer yer yoğun sis görüleceğini bildirdi.

Özellikle yoğun sisin bayramın son iki gününde hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalara neden olabileceğini ifade eden Yıldırım, bayramda yola çıkacak vatandaşları sis konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Mustafa Yıldırım, açık alanlar, köprü ve viyadüklerde buzlanma görülebileceğini de belirterek, sürücülerin bayramda sis ve buzlanmaya dikkat etmelerini istedi.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ






 

samanyoluhaber

Bu yazı toplamda 1510, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum