cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Bu bir emirdir: Bağış yapılacak. YAP !

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı ekseninde hareket eden Kartal Vakfı’na yardım toplamak için komutanlık bünyesinde bir emir yayınlandığı ortaya çıktı. “Bağış yap” emri komutanlığın tüm birimlerine gönderilirken “bu emir usulüne göre imha edilecektir” komutu da yer aldı.

Dönemin Vakıf Başkanı Korgeneral Bilgin Balanlı tarafından “Hava Kuvvetleri Komutanı Namına” gönderilen emirde,Komutanlığı’na bağlı personelin vakfa yeterli bağış yapmadığı vurgulandı. Emirde, komutanlık bünyesinde 32 bin personelin bulunmasına rağmen, bunun sadece 15 bininin vakfa bağışta bulunduğuna dikkat çekilerek, uygun rütbede bir subay ve astsubayın vakfın faaliyetlerini anlatarak bağışçı sayısını arttırması isteniyor.

Emirde, yapılacak tüm çalışmalar ve yardımların resmi kayıtlara dahil edilmeden gerçekleştirilmesi isteniyor. Personelle ilgili resmi niteliğe büründürülmeden çalışma yapılması istenen emirde; bağışta bulunan/bulunmayan personelin isimlerinin tespit edilmesi isteniyor. Emrin okunduktan sonra imha edilmesi isteniyor.

DIŞARIDAN DA YARDIM ALIYOR

Hava Kuvvetleri Komutanlığı personeline yardımda bulunmak için kurulan Kartal Vakfı’nın yönetim kurulu, Hava Kuvvetleri komutanlarından oluşuyor. Vakfın Başkanlığı’nı, Kurmay Başkan, yönetim kurulu üyeliklerini ise Personel Başkanı, Plan Prensipler Başkanı, Lojistik Başkanı, Personel Plan ve Yönetim Daire Başkanı, Disiplin Moral Şube Müdürü, Hava Kuvvetleri Adli Müşaviri’nden oluşuyor. Vakıf, personelin dışındaki gerçek ve tüzel kişilerden de gelen yardımları da kabul ediyor.


Bu bir emirdir: Bağış yapılacak. YAP !
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_473068_hava-kuvvetleri-bunyesindeki-kartal-vakfina-bagis-yapilmasi-emredildi.html

Bu yazı toplamda 1040, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum