cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


BU CÜMLENİN ANLAMI NE?

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

BU CÜMLENİN ANLAMI NE?

Açıklamada dikkat çeken cümle
Genelkurmay Başkanlığı’ndan bugün gelen açıklamadaki bir bölüm dikkat çekti.

Açıklamada “Komuta katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmamaktadır.” denildi. Genelkurmay’ın bu ifadesi “Komuta kademesinin bilgisi haricinde böyle bir plan hazırlanmış olabilir mi?” tartışmalarına sebep oldu.

Taraf Gazetesi’nin TSK bünyesinde ‘topluma yön vermek amacıyla örtülü, örtüsüz operasyonlar yapılmasını öngören bir harekat planı var’ şeklindeki haberi gündeme bomba gibi düştü. Hemen bütün kulislerde konuya ilişkin değerlendirmeler yapılırken, öğle saatlerinde Genelkurmay’ın internet sitesinde bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada Bir günlük gazetenin 20 Haziran 2008 tarihli baskısında, Genelkurmay Başkanlığına ait olduğu ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bilgi destek planını ihtiva ettiği iddia edilen bir belge ve bununla ilgili haberler yayımlanmıştır. denildi.

Genelkurmay Başkanlığı kayıtlarında, Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmamaktadır. Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek korumak ve kollamakla görevli olan Türk Silahlı Kuvvetleri, bazı çevrelerin ucuz propagandalarından etkilenmeyecek kadar güçlüdür”

Ancak bu açıklamadaki bir cümle fazlasıyla dikkat çekti. O cümle; Genelkurmay Başkanlığı kayıtlarında, Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmamaktadır. idi.

Açıklamadaki bu ifade tartışmaların önünü almaktan çok daha da hararetlenmesini sonuç verdi.

Bu yazı toplamda 973, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum