cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Casusluk soruşturmasında skandal – Video

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.

Casusluk, fuhuş, şantaj, fişleme... Şimdi de çocuk istismarı görüntüleri. Suçlamalar ciddi, ortaya çıkan deliller ise mide bulandırıcı.

Askeri casusluk soruşturmasında basına yansıyan yeni delillerden biri fişleme belgeleri. İddialara göre vatana ihanetle suçlanan şüphelilerin bilgisayarlarında, üst rütbeli askerlerin de aralarında olduğu 250 kişi hakkında fişleme listeleri çıktı.

Çete tarafından hedef haline getirilen subayların, aile kayıtlarının tutulduğu dahası özel hayatlarına dair görüntülerin gizlice çekildiği tespit edildi.

Çetenin bu yöntemle, devletin güvenliğine ait gizli belge ve projeleri sızdırdığı iddia edildi. Çete tarafından takibe alındığı iddia edilen subaylardan 200’ü, ‘mağdur’ ve ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi.

Bu kişilere çeteden şikâyetçi olup olmadıkları soruldu. Fişleme listesindeki 50 subayın daha ifadesine başvurulacağı ileri sürülüyor.

Daha önce liseli kız çocuklarının kandırılarak fuhuşa zorlandığına dair görüntüler ortaya çıkmıştı. Şimdi de yine şüphelilerin bilgisayarlarından sapkınlık derecesine varan görüntülerin çıktığı ileri sürüldü.

İddialara göre ele geçirilen kayıtlarda çocuk ve hayvan istismarına yönelik görüntüler var. Ve bu görüntüler Cumhuriyet savcılığı tarafından bireysel suç teşkil ettiği için dosyadan ayrıldı. Farklı savcılıklara gönderilen görüntüler hakkında, şüpheli askerlerin ifadeleri alındı. İddialara göre başlıbaşına bir suç olan çocuk istismarı görüntüleri hakkında ayrıca işlem yapılacak.

Casusluk soruşturmasında skandal – Video
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_473457_subaylarin-ozel-hayatlari-gizlice-kaydedilmis.html

Bu yazı toplamda 2110, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum