cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Ferrari dehşet saçtı

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

TEM’de bir başka araçla yarıştığı iddia edilen Ferrari sürücüsü, direksiyon hakimiyetini yitirince yolcu taşıyan taksiye hızla çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan taksi taklalar atarak yol kenarına uçarken, içinde iki çocuğun da bulunduğu taksiden çıkarılan 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında TEM İstanbul istikameti Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre kaza şöyle gelişti:

Otoyolda araçların arasından geçerek bir araçla yarışan Sevan Şirikçiyan’ın kullandığı 34 SEV 16 plakalı Ferrari marka araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini yetirmesi ile kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç yolun sağında ilerlemekte olan içinde yolcuların bulunduğu Yakup Emre Ekinci idaresindeki 34 TCZ 72 plakalı taksiye çarptı. Çarpmanın etkisi ile taksi yoldan çıkıp taklalar atarak yol kenarına yuvarlandı.

Ters dönen takside bulunan ikisi çocuk, bir kadın ve sürücüyü kazayı gören vatandaşlar araçtan güçlükle çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilirken kazadan burnu bile kanamadan kurtulan Ferrari sürücüsü Sevan Şirikçiyan ve arkadaşı gözaltına alındı. Olay sonrası yüzünü gizleyen Sevan Şirikçiyan konuşmazken yanında bulunana arkadaşı uzun süre şok yaşadı. Vatandaşlar otobanda hız yaptığı iddia ettikleri Ferrari sürücüsü Sevan Şirikçiyan’a tepki gösterirken, öfkeli vatandaşları polis ekipleri yatıştırdı. Kaza sonrası lüks araçtan çıkan alkol şişeleri vatandaşlarca polise gösterilirken sürücünün alkollü olduğu ileri sürüldü.

DHA

Bu yazı toplamda 10438, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum