cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Genç kızı şoka sokan ihmal – Video

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi
Apartman sakinlerinin bir süre önce toplantı yaptıkları ancak para toplanamadığı için tadilatın yapılamadığı iddia ediliyor.

Edinilen bilgiye göre Şişli Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde bulunan 8 katlı Adalar Apartma’nın dış cephesindeki sıvası caddeye düştü. Büyük bir gürültüyle düşen beton kaplama panik ve korku yaşanmasına neden oldu.Bomba patladığını zanneden bazı vatandaşlar korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Beton parçanın yakınına düşmesinden dolayı Melis isimli genç kız sinir krizi geçirdi. Şoka giren genç kızı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Ancak vatandaşlar başarılı olamayınca olay yerine ambulans çağırıldı.

İlk müdühalesi yapılan genç kız ambulansa binidirildi. Korkudan elleri ve ayakları titreyen genç kız Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı.

“BOMBA ZANNETTİK “

Olay sırasında caddeden geçen Metin Enis isimli vatandaş sesi duyar duyduğunu hemen karşı kaldırıma geçtiğini ardından ise bomba patladığını zannettiğini ifade etti. Alışverişten dönen ve olayı gören Birgül Güler ise; ‘Kaya parçalarının düştüğünü gördüm. Birden çığlık atınca insanlar kaçıştı.İnsanların üzerine düşseydi çok daha kötü olabilirdi. Bayram günü verilmiş sadakamız varmış.‘diye konuştu. Düşen beton parçaları 2 otomobilin hasar görmesine neden olurken beton parçalarının büyüklüğü olayın boyutunu ortaya koyuyor. Polis olayı izleyen vatandaşları sık sık uyararak olay yerinden uzaklaştırmada güçlük çekti.

ONARIM İÇİN PARA TOPLANAMADI İDDİASI

Olası can kaybının yaşanmaması yüzleri güldürürken binanın iki hafta önce onarılmak için toplantı yapıldığı ancak para toplanamadığı için tamiratın ertelendiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Genç kızı şoka sokan ihmal – Video
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_472639_sislide-dehsete-dusuren-manzara.html

Bu yazı toplamda 1228, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum