cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


İKİ TÜRK YOLCU GEMİSİNİN SERBEST BIRAKILDIĞI BİLDİRİLDİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

İKİ TÜRK YOLCU GEMİSİNİN SERBEST BIRAKILDIĞI BİLDİRİLDİ

Midilli’deki gemiler serbest bırakıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan iki Türk yolcu gemisinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan ve belgelerinde eksiklik olduğu gerekçesiyle Midilli’de bağlanan iki Türk yolcu gemisinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Firma Sahibi Fatih Jale, gazetecilere yaptığı açıklamada, yetkililerin araya girmesiyle ”bazı evraklarında eksiklik olduğu” gerekçesiyle Midilli’de bağlanan iki geminin serbest bırakıldığını söyledi.
İlk olarak ”Jale” gemisinin serbest bırakıldığını belirten firma sahibi, geminin Ayvalık’ta bekleyen turistleri Midilli’ye götürmek için tekrar yola çıktığını, daha sonra bırakılan ”Zehra Jale” adlı geminin ise ilçeye doğru hareket ettiğini kaydetti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ile Yunanistan’ın Midilli Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan ”Zehra Jale” adlı geminin, Midilli’de ”Muafiyet belgesinin eksik olduğu” gerekçesiyle bağlanmasının ardından, aynı firmaya ait ”Jale” adlı geminin de ”evraklarında eksiklik olduğu” gerekçesiyle bağlandığı iddia edildi.

Firma sahibi Fatih Jale, gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Zehra Jale” adlı 341 grostonluk gemisinin bağlanmasının ardından ”Jale” adlı gemiyi Midilli’ye gönderdiklerini anımsattı.

Adadaki Türk yolcuların yanı sıra Yunan ve İngiliz turistlerden oluşan 120 yolcuyu alarak sabah saatlerinde Ayvalık’a getiren ”Jale” adlı geminin öğle saatlerinde 40 kişilik yolcusuyla yeniden Midilli’ye gittiğini kaydeden Jale, bu geminin de yolcularını indirdikten sonra, Yunan denetçiler tarafından ”Evraklarının eksik olduğu” gerekçesiyle bağlandığını bildirdi.

Bu arada, firma sahibi bu gelişmeler üzerine Midilli’ye giderken, ”Jale” adlı gemiyle sabah saatlerinde Ayvalık’a gelen turistlerin adaya dönemedikleri, Ayvalık Gümrüğü ve acente önünde bekledikleri belirtildi.

Bu yazı toplamda 1219, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum