cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


İsrail’de Ortalık Toz Duman

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: İsrail'de Ortalık Toz Duman

İsrail’de Muhalefet, Türkiye Tavrıyla İsrail’i Küçük Düşüren Hükümetin Tüm İsrailliler’den Özür Dilemesini İstedi.İsrail’de ana muhalefet partisi Kadima Konseyi Başkanı Haim Ramon, gereksizce Türkiye ile ihtilaf yaratarak İsrail’i küçük düşürdüğü için Netanyahu hükümetinin İsrail halkından özür dilemesini istedi.

Haim Ramon, İsrail Radyosunca yayınlanan açıklamalarında Netanyahu hükümetinin, gereksizce Türkiye ile ihtilaf yaratarak İsrail’i küçük düşürdüğü için tüm İsrail vatandaşlarına bir “özür mektubu”nu göndermesi gerektiğini söyledi.

-“SERAMİK DÜKKANINDA BOĞA GİBİ HAREKET ETMEMELİYDİ”-

İsrail hükümeti için “Seramik dükkanında boğa gibi değil, akıllıca hareket etmeliydi” diyen Ramon, Başbakan Binyamin Netanyahu‘nun da, Türk Büyükelçisini aşağılayan Dışişleri Bakan Yardımcısı Daniel Alayon’a deste verdiğine de dikkat çekti.

Kadina Konseyi Başkanı, Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in sorunu çözmek için devreye girmesine değinirken de “Türkiye ile büyük bir diplomatik krizi, sorumlu bir yetişkin rolü oynayan Peres’in müdahalesi önledi” değerlendirmesini de sözlerine ekledi. İsrail’de Türkiye tartışmasının bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor.

Bu yazı toplamda 1322, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum