cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


İstanbul’a Yarın Kar Geliyor

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: İstanbul'a Yarın Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul‘da Yarın Öğle Saatlerinden Sonra Kar Yağışı Beklendiğini Bildirdi.Meteoroloji Genel Müdür Yardımcısı Ali Karataş, İstanbul‘da yarın öğle saatlerinden sonra Anadolu yakasının yükseklerinde ve akşam saatlerinden itibaren de kentin genelinde kar yağışı beklendiğini bildirdi.

Karataş, yaptığı açıklamada, İstanbul‘da bugün ve yarın öğleye kadar yağmurun devam edeceğine işaret ederek, hava sıcaklıklarının yarın ve çarşamba günü düşeceğini ifade etti.

”Yarın öğle saatlerinden sonra Anadolu yakasının yükseklerinde ve akşam saatlerinden itibaren de kentin genelinde kar yağışı bekleniyor” diyen Karataş, kar yağışının ilk etapta yağmurla karışık olacağını söyledi.

Karataş, çarşamba günü ise kent genelinde kar yağışının etkisini kaybedeceğini ancak Anadolu yakasında lokal olarak kar yağışı beklentisinin bulunduğunu belirterek, perşembe günü ise kentte yağışın beklenmediğini de kaydetti.

SICAKLIK DÜŞTÜ

Meteorolojinin yarın öğle saatlerinde kar yağışı uyarısı yaptığı İstanbul‘da bugün aralıklarla yağmur etkili oluyor. Yağmur zaman zaman trafikte aksamalara neden oldu. Yağmur nedeniyle yoldaki su birikintileri vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sıcaklığın hissedilir derecede düştüğü kentte yağmurun gün boyu etkili olacağı belirtiliyor.

Bu yazı toplamda 2549, bugün ise 2 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum