cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


KATLİAM GİBİ HAYVAN ÖLÜMLERİ

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

KATLİAM GİBİ HAYVAN ÖLÜMLERİ

Rize’de esrarengiz hayvan ölümleri…
Katliam gibi ölümleri bir ev hanımı görüntüledi. On günde 8 kedi, 2 köpek, 1 inek öldü. Haski, sarımsaklı yoğurt içirilerek kurtarıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Rize’nin Fındıklı ilçesinde büyük ve küçükbaş hayvanlar esrarengiz bir şikilde ölmeye başladı. Son on günde 8 kedi ve 2 köpek acı ve işkence içinde öldü. Sümeryalı mahallesinde yoğunlaşan hayvan ölümleri büyükbaş hayvanlara da sıçradı ve 1 inek öldü. Paniğe kapılan vatandaşlar salgın hastalık riskine karşı ölen hayvanlarını gömerken, dere kenarında ölen sahipsiz hayvan leşlerinden yükselen kokular sıcağın da etkisiyle yerleşim birimlerine kadar ulaşıyor. Hayvanlarını ahırlarından dışarıya çıkaramayan vatandaşlar, ölümlerin sırrının çözülmesini bekliyor.

KATLİAMI EV HANIMI BELGELEDİ
Dün fenalaşan ve acı içinde kıvranan Haksi cinsi bir köpek ise vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. Mahalle sakinleri, zehirlendiğini düşündükleri köpeğe sarımsaklı yoğurt ve su içirdi. Bir inşaat işçisi de sabaha kadar köpeğin yanında kalarak uyumasına engel oldu. Fındıklıdaki katliam gibi hayvan ölümlerini ve haski cinsi köpeğin yürek parçalayan can çekişme sahneleri Emine Karabina isimli bir evhanımı tarafından görüntülendi. Yetkililerin bölgeye gelmesini bekleyen vatandaşlar, ölen hayvanlardan örnekler alınarak incelenmesini istiyor.

Bu yazı toplamda 1157, bugün ise 1 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum