cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


“Kozmik” Arama Sona Erdi

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: 'Kozmik' Arama Sona Erdi

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Kadir Kayan Tarafından Gerçekleştirilen Arama ve İnceleme Sona Erdi.Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığında, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Kadir Kayan tarafından gerçekleştirilen arama ve inceleme sona erdi.

Hakim Kayan, 25 Aralıkta başlayan ve bugüne kadar aralıklarla devam eden arama ve incelemeyi sonlandırdı.

Aramaya ilişkin son tutanağın bugün akşam saatlerinde tutulduğu öğrenildi.

16 ADRESE BASKIN

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘a suikast soruşturmasında, Seferberlik Bölge Başkanlığı‘ndaki kozmik odada arama yapan Cumhuriyet Savcısı ile hakime, mermi ile tehdit içerikli mektup ve mesaj gönderilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında polis, milli istibarat ve jandarma birimlerinde görevli kişilerden özel bir ekip kuruldu. Mektuplarda ve paketlerde tespit edilen 16 ayrı adrese baskın düzenlendi. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili’nin cep telefonuna gönderilen mesajlarda, “Seferberlikten uzak dur, adamlarımızı içeride tutamayacaksın, sonun Doğan Öz gibi olur”, “Seferberlik dosyasını kapat, kapatmazsan tabutun içine kapatılırsın”, “Askerlerin hesabı sorulacak”, ve “8 askere bedel 8 kurşun sana yeter” ifadelerinin yer aldığı öğrenildi. Savcının cep telefonuna tehdit mesajları gönderilmesinin sürdüğü de bildirildi. Savcı ve hakime gönderilen Kaleşnikof mermilerinin balistik incelemeleri devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde, tehditleri gerçekleştiren kişi veya kişilerin birbirleriyle irtibatlı olup olmadığı da araştırılıyor.

Bu yazı toplamda 1375, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum