cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Lig Tv’ye Zam Yok

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Lig Tv'ye Zam Yok

Digiturk Genel Müdürü Ertan Özertem, “Lig TV için Şu Anlık Zam Kararımız Bulunmuyor.” Açıklamasında Bulundu.Digiturk Genel Müdürü Ertan Özertem, Turkcell Süper Lig ihalesini çok yüksek bir bedelle aldıklarını söyledi.

Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkezinde bugün yapılan naklen yayın ihalesinin bitiminde ihaleyi kazanan Digiturk’te Ertan Özertem, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Özertem, ihalenin rekabetten dolayı çok yüksek bir bedelle alındığını belirterek, “Bu bedelin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Rekabet ortamı vardı. Artık 4 yıllık ihale bitti paralar gelecek diye bakılmaması gerekiyor. Bundan sonra futbolun değerini arttırmak için herkesin çalışması gerekiyor. Futbolun ne kadar sorunu varsa çözülmesi lazım. Bu futbolumuz için bir şanstır. Eğer bu şans iyi kullanılmazsa futbolumuz bir çöküşe doğru gider. 4 yıl sonra bu paraları verecek kimseleri bulamayız.” dedi.

Bir basın mensubunun maçların yayınlayan LigTV’ye zam yapılıp yapılmayacağı şeklindeki soruya ise Özertem, “Şu anlık öyle bir kararımız bulunmuyor.” diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin ihale başlamadan önce düşündüğünüz rakamın çok üzerine çıkıldı mı? sorusuna ise Genel Müdür Özertem, “Rakamlar konusunda birşey söyleyemeyeceğim.” diye cevap verdi.

Bu yazı toplamda 2015, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

Okuyucu Yorumları

  1. halil |

    nazlı
    halilli SEVİYOR

CommentYorum