cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


O kurşunların sırrı ortaya çıktı

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
Davayı soruşturan savcıyla telefonda konuştuklarını ve elindeki bazı belgeleri bir gün sonra vermek üzere anlaştıklarını aktaran İlyas M., görüşmenin yapıldığı günün gecesinde evinin kurşunlandığına dikkat çekti. Birilerinin kendisine gözdağı vermeye çalıştığını ifade eden İlyas M., “Ancak, bu tür eylemlerden bıkmayacağım. Tehditler nedeniyle çocuğum okula, ben ise evime gidemiyorum. Ama korkmuyorum. Ben kaza ve kadere inanmış bir insanım. Elimde ne kadar bilgi ve belge varsa kolluk kuvvetlerine teslim edeceğim.” dedi.

Evi kurşunlanan İlyas M., Sokak Çocukları Koruma Derneği başkanı olduğunu hatırlatarak, Ergenekon’un Erzincan ayağındaki sanıkların, bu çocukları kullanarak belirledikleri bazı öğrenci evlerine girmek için kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Kendisinin bu girişimlere engel olduğunu anlatan İlyas M., bu sebeplesanıklarının hedefi haline geldiğini savundu. İlyas M., bu yüzden daha önce olduğu gibi tehdit edildiğini ve baskı altına alınmaya çalışıldığını ileri sürdü. Evinin kurşunlanmasından bir gün önce davanın savcısıyla telefonla görüştüğünü vurgulayan İlyas M., şu bilgileri verdi: “Dava ile ilgili elimdeki belgeleri alarak Erzurum’daki savcıya götürecektim. Ancak gece 03.00 sularında evim kurşunlandı. Telefonumu dinleyerek olaydan haberdar olan insanlar bana gözdağı vermek istedi. Ancak ben bu tür eylemlerden bıkmayacağım. Kimse beni korkutamaz. Ben kaza ve kadere inanmış bir insanım. Tehditlerden yılmayacağım. Elimde ne kadar bilgi ve belge varsa kolluk kuvvetlerine teslim edeceğim.” Bu tür olayların sonu gelmesi için her türlü fedakârlığı yapacağını kaydeden İlyas M., “Tehditler nedeniyle çocuğum okula, ben ise evime gidemiyorum. Ama korkmuyorum. Ailem, anam-babam, çocuğum kurban olsun.” diye konuştu.

Kendisi ve derneğiyle alakalı iddianamede geçen uyuşturucu ve silah kaçakçılığı iddialarının da doğru olmadığını ifade eden İlyas M., “Bana bugüne kadar böyle bir suç isnat edilmedi, edilmesi de mümkün değil. Ben ve öğrencilerim bu davada ne sanıktır, ne de tanık. Biz burada atletizm milli takımına sporcular yetiştiriyoruz,şampiyonları çıkarıyoruz. Kimse emeklerimizi zayi edemez. Olay çok basit, çocukları kullanmak istediler, buna müsaade etmedim. Bu iftiralar da oradan kaynaklanıyor.” ifadelerini kullandı. Tehditler sebebiyle mağdur olduğunu dile getiren İlyas M., hiçbir faaliyetini yürütememekten yakındı.

O kurşunların sırrı ortaya çıktı
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_474378_ergenekon-tanigina-belgeleri-savciya-verme-kursunu.html

Bu yazı toplamda 2132, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum