cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Otomotivde Meksika ile yeni dönem

Yazar admin

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com
destegi Güncel Haber Merkezi, MSN Desteği ve diğer genel bilgiler.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulundan (DEİK) yapılan yazılı açıklamada, DEİK/Türk-Meksika İş Konseyi Başkanı Varol Dereli’nin, 24 Kasım Çarşamba günü Plaza’da gerçekleştireceği toplantıda, Meksikalı yetkilileri, Türkiye’deki firmaların temsilcileri ile bir araya getireceği belirtildi.

Kuzey, Orta ve Güney ‘ya açılmak isteyen, Avrupa ve üçüncü dünya ülkelerinde ortak girişimlerde bulunmak isteyen firmaların, Meksika ile ortak çalışmalar yürütmesi gerektiğine inanan yetkililerin, Türkiye’deki yatırımcılarla özel görüşmeler de gerçekleştireceği kaydedildi.

Uludağ İhracatçılar Birliği (UİB) bünyesinde faaliyet gösteren birlikler arasında Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ile Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) ve Ford Otosan, Renault-Mais gibi şirketlerin de toplantıda yer alacağı bildirildi.

Meksika’dan gelen ProMexico Direktörü Erwin Feldhaus’un, havacılık ve savunma sanayisinin önde gelen firmaları olan TUSAŞ-TAI, Havelsan, Aselsan ve Roketsan’ın temsilcileri ile temaslarda bulunmayı hedeflediği ifade edildi.

Otomotivde Meksika ile yeni dönem
Source:http://www.samanyoluhaber.com/h_472908_meksikadan-yetkililer-otomotivde-isbirligi-icin-istanbula-geliyor.html

Bu yazı toplamda 3571, bugün ise 2 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum