cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


Seferler 3 Gün Yapılamayacak

Yazar mehmet

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

Haber: Seferler 3 Gün YapılamayacakTCDD 19, 20 ve 21 Ocak’ta, Hızlı Tren Seferleri Yapılamayacağını Duyurdu.

TCDD Genel Müdürlüğü, inşaatı bitirilen Sincan-Esenkent ve Hasanbey-Eskişehir arasındaki demiryollarının, Yüksek Hızlı Tren (YHT) yoluna bağlantı çalışmaları nedeniyle 19, 20 ve 21 Ocakta YHT’lerin işletilmeyeceğini açıkladı.

TCDD Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara daha hızlı ve konforlu hizmet vermek amacıyla YHT raylarına ilave edilmek üzere inşaatı bitirilen Sincan-Esenkent arasında 15, Hasanbey-Eskişehir arasında 6 kilometre uzunluğundaki yolların mevcut YHT yoluna bağlantı çalışmaları yapılacak. Çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi için 19, 20 ve 21 Ocak tarihlerinde Ankara-Eskişehir arasında YHT’lerin çalıştırılmayacağı bildirildi.

Yolcuların bu tarihlere alınan biletlerinin isterlerse başka tarihli bir seferle değiştirilebileceği veya ilk 50 adet promosyon dahil olmak üzere kesintisiz iade işlemi yaptırılabileceği belirtildi. YHT seyahat kartı sahibi yolcuların da kartlarının süreleri sonunda, 3 günlük ücretin iade edileceği kaydedildi.

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi 2. Etap çalışmaları kapsamında da, Köseköy-Vezirhan arasındaki viyadük çalışmaları nedeniyle 8 Aralık 2009’dan bu yana Sarmaşık-Bayırköy istasyonları arasında dizel tren işletmeciliği yapıldığı için tren seferlerinde gecikmeler meydana gelebildiği, bu nedenle Haydarpaşa-Ankara arasında kombine bilet satışlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğu aktarıldı.

Ankara-Haydarpaşa arasındaki Hızlı Tren Projesi 1. Etap Hasanbey-İnönü hat kesimindeki inşaatı tamamlanan havai hatlara 20 Ocak 2010’da sabah 09.00’dan itibaren 25 bin voltluk yüksek gerilim verileceği, elektrikli tren havai hatlarının altında gezinme, direklere tırmanma, dokunma, iletkenlere yaklaşma ve yere düşen tellere dokunmanın can ve mal güvenliği açısından tehlikeli olduğu uyarısı yapıldı.

Bu yazı toplamda 1151, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum