cnc, istanbul, torna, işleme merkezi


ŞİRAN’DA MAGANDA KURŞUNU DEHŞET SAÇTI

Yazar bot

Her türlü güncel ve genel bilgi rafist.com

ŞİRAN’DA MAGANDA KURŞUNU DEHŞET SAÇTI

Şiran’da maganda dehşeti: 1 ölü
Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Akbulak köyünde düğünde ateş açılması sonucu meydana gelen olayda 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İlçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Akbulak köyündeki düğünde saat 22.45 sularında otomatik av tüfeği ile ateş açılması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Akbulak Köyü’nde Hatice Aydıner ile Fırat Hancıoğlu çiftinin düğünü sırasında kimliği açıklanmayan bir kişi tarafından havaya ateş açılmak istendi. Bu sırada tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların isabet ettiği Aydın Ciritçi isimli kişi ölürken, 10 kişi de yaralandı. Yaralılar çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

Yaralılardan İsa Demir, İsa Yıldız, Halil İbrahim Sönmez, İsmail Toygun ve Ahmet Yıldız Erzincan Devlet Hastanesi’ne, Batuhan Kalaycı(19) ise Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne getirildi. Diğer yaralılar ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralıları hastaneye getiren yakınları, olay sırasında bir el silah sesi duyduklarını, ne olduğunu anlamadıklarını ifade ettiler. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DHA

Bu yazı toplamda 1106, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Share
Ev ve İş Telefonu Başvurusu Yapmak İçin; Buraya tıklayınız...

CommentYorum